Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru piața afacerilor din România, întrucât tot mai mulți antreprenori au îndrăznit să-și deschidă propriile afaceri. Suceava este unul dintre orașele care au contribuit la această creștere, în momentul de față fiind o piață foarte dezvoltată.

Cu numărul mare de afaceri prezente în Suceava, în domenii precum: turism, construcții, modă, alimentar, dar și auto, nu este o sarcină ușoară să ieși pe profit la sfârșitul anului. Cu toate acestea, afacerile ies în evidență și reușesc să aibă succes folosindu-se de prezența în online și promovare în Google.

O afacere fără prezență în online are șanse limitate să vândă, întrucât se limitează doar la tehnici tradiționale de promovare, cum ar fi publicitatea în ziare, pe panouri publicitare sau împărțirea pliantelor. Aceste tehnici tradiționale de promovare nu mai au aceeași eficiență de promovare, ca și înainte de era internetului.

 

WEBCEN – Creare Website-uri și Promovare Online în Suceava

 

WEBCEN – The Center of the Web, este un brand din Suceava, ce se ocupă cu crearea de website-uri și promovarea online a acestora. Compania pune la dispoziție antreprenorilor dornici să evolueze, tot ce au nevoie pentru a-și face prezența în online.

Andrei Cenușă, un tânăr din Suceava de 25 de ani, în căutarea drumului spre antreprenoriat, a creat acest brand ca și soluție pentru problemele antreprenorilor pe partea de online. Folosindu-se de experiența sa în domenii precum content writing, web design, dar și promovare online, ajută afacerile să ajungă la alt nivel.

Andrei Cenușă: „Deținătorii de afaceri trec cu vederea de cele mai multe ori importanța prezenței online. Întrucât materialele tradiționale, cum ar fi bannerele stradale și ziarele nu mai au efectul pe care l-au avut o dată, online-ul este SINGURA variantă a unei afaceri de a evolua și de a face vânzări.

Indiferent de domeniul de activitate al unei afaceri, orice utilizator de computer sau smartphone caută pe Google sau Facebook serviciul sau produsul dorit. Dacă afacerea ta nu este prezentă în motorul de căutare Google sau pe Facebook, pierde o mare parte din vânzările pe care ar putea să le facă prin intermediul acestor mijloace moderne de promovare

Echipa noastră se ocupă cu profesionalism, promptitudine și răspundere de prezența online a afacerii tale. De la crearea unei identități vizuale, producerea conținutului, până la crearea website-ului și ulterior promovarea acestuia prin SEO și articole în presă.”

WEBCEN a furnizat cele mai bune soluții în online pentru afaceri din Suceava precum: Real Car Center – un brand din Rădăuți ce oferă servicii PREMIUM pentru mașini; Casa Luș – o pensiune agroturistică de 4 margarete din Vatra Dornei; Mobina Construct – o firmă din Suceava ce se ocupă cu construcția de case din lemn și acestea sunt doar câteva exemple.

Afacerile enumerate anterior au beneficiat de mare parte dintre serviciile oferite de WEBCEN și acum se mândresc cu o prezență puternică în online, având mare parte dintre clienți dobândiți prin intermediul website-ului.

Orice afacere indiferent dacă este nou înființată sau există deja pe piață de foarte mult timp, poate beneficia de avantajele online-ului. Profită acum și apelează la WEBCEN pentru web design și promovare online de cea mai bună calitate. Fii și tu unul dintre clienții care se bucură de vânzări în online și avantaj în fața concurenței!

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.