În weekend-ul precedent, efectivele IJJ au desfășurat acțiuni pe mai multe linii de muncă atât independent, cât și în cooperare cu polițiști și lucrători ai poliției locale, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.  

   

 Astfel, pe timpul misiunilor executate, jandarmii au aplicat un număr de 22 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7800 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii, participarea la scandal, refuzul de legitimare, nepurtarea măștii de protecție în spații publice închise și deschise, precum și circulația nejustificată în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.

De asemenea, au fost organizate acțiuni de prevenire pe linie silvică, împreună cu Garda Forestieră Suceava și Ocolul Silvic Marginea, în urma cărora, a fost constatată o infracțiune de tăiere ilegală de arbori.

Totodată, jandarmii suceveni au confiscat produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2000 de lei, dar și peste 55 pachete de țigări, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

În continuare, Jandarmeria Suceava are ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prin sporirea numărului de patrule, precum și intensificarea acțiunilor de prevenire în zonele pretabile săvârșirii infracțiunilor și contravențiilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.