Ieri, în jurul orei 16.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timp ce acţiona pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, a oprit pentru control autovehiculul condus de Ioan F., de 45 de ani, din comuna Cacica.

Potrivit polițiștilor rutieri, conducătorul auto emana halenă alcoolică, astfel că s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, la ora 16.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, în timp ce se afla în serviciul de supraveghere și control a traficului rutier pe DJ 208, pe raza orașului Dolhasca, a oprit pentru control autoturismul condus de Vlad Ș., de 54 de ani, din orașul  Salcea.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.