60 de copii din cadrul Fundației FARA, din Suceava și Ilfov, s-au bucurat de o excursie cu multe surprize la sfârșitul săptămânii trecute, la București.

Unii dintre ei au mers pentru prima dată la muzeu, la un film de animație și la un spectacol de balet. Evenimentul aniversar de la Opera Comică pentru Copii a fost o bucurie pentru cei mici și cei mari deopotrivă, de la Ambasadorul Marii Britanii, Excelența Sa domnul Paul Brummell la prințesa Marina Sturdza, Jane Nicholson, fondatoarea și președinta organizației și numeroși susținători și prieteni ai fundației. Evenimentul a marcat 25 de ani de activitate a Fundației FARA în România.

Încântarea, bucuria și uimirea au fost sentimentele care le-au umplut inimile celor 60 de copii din programele FARA pe parcursul celor două zile petrecute la București, excursie care a culminat ieri cu spectacolul „Jack și vrejul de fasole” oferit cu generozitate de Opera Comică pentru Copii. La eveniment au luat parte prieteni și susținători ai organizației, alături de numeroși reprezentanți ai presei, printre care jurnaliștii Amalia Enache, Gianina Corondan, Marius Constantinescu și Cristina Stănciulescu.

Alteța Sa Regală, Prințul Charles al Marii Britanii, Patronul Regal al Fundației FARA a transmis un mesaj aniversar, exprimându-și cele mai călduroase urări de bine echipei FARA, precum și copiilor și tinerilor din grija acestora.

O parte din copiii care au participat la excursie sunt incluși în programul de prevenire a abandonului școlar al Fundației FARA   din comunele sucevene Baia și Bahna Arini, o altă parte sunt de la Casa Sf. Nicolae din Suceava, iar o altă parte sunt copiii de la casa Sf. Gabriel din Popești-Leordeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.