Iulius Mall Suceava a pregătit un sfârşit de săptămână bogat în evenimente recreative, pentru întreaga familie.

Vineri, de la ora 10.00, Iulius Mall găzduieşte cea de-a XV-a ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale, organizat în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava. Părinţii şi copiii lor pot consulta oferta de şcolarizare a liceelor din judeţ pentru 2014 – 2015.

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall este locul de desfăşurare a Târgului Handmade. Artizanii participanţi vor prezenta bijuterii, decoraţiuni şi accesorii realizate manual, care impresionează prin unicitatea lor. Sâmbătă, de la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute în zona magazinelor pentru copii. Se vor amuza şi îşi vor dezvolta abilităţile şi creativitatea. Clovnul Bobo îi invită de la ora 16.00 la o nouă sesiune de distracţie, cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multe farse haioase.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 08.30, preşcolarii talentaţi vor participa la etapa judeţeană a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului „Voinicelul”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Duminică, de la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii, se dă startul unei petreceri cu dansuri, muzică, animăluţe din baloane, concursuri, face painting, premii şi alte surprize de Ziua Internaţională a Copilului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.