În perioada 13 – 17 septembrie, la USV, va avea loc cea de-a X-a ediție a Taberei de IT și dezvoltare personală, dedicată studenților și pasionaților de IT.

Vrei să urmezi o carieră în IT și nu știi de unde să începi? Înscrie-te acum într-o tabără unică în România, în care îmbinăm IT-ul cu fun-ul, cu dorința de a explora și de a te autoexplora, cu curiozitate de a afla lucruri noi, făcând schimb de experiență cu profesioniști în domeniu, descoperind concret și practic, într-un context informal, multe trucuri ale meseriei de IT. Te invităm să ne însoțești într-o incursiune de  tehnologii care ne-au schimbat și continuă să ne transforme viața, de programe de team building care ne va ajuta să ne descoperim talentele și adevăratul potențial sau de socializare cu colegii din toată țara, la fel de pasionați de IT ca și tine. Te așteptăm”, este mesajul transmis de organizatorii taberei.

Cei interesați pot afla mai multe detalii de la următoarele adrese: www.tabaradeit.ro , https://www.facebook.com/TabaradeTalentIT/?fref=ts

Dacă ai vreo întrebare, scrie-ne un mail la gineta.rosca@ibusiness.com.ro sau sună-ne la 0755 020 002. Și noi îți răspundem și mai ales te așteptăm. Important este să participi, să fii activ și să iți placă”, mai transmit organizatorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.