A 10-a ediție Winter Tour ajunge, în acest sfârșit de săptămână, 18-19 februarie, în Bucovina, la Rarău. Este al patrulea an consecutiv în care caravana distracției poposește la Ski Resort Rarău, Câmpulung Moldovenesc. 

După un start întârziat din cauza lipsei zăpezii, Winter Tour a fost deja pe pârtiile din Azuga, Predeal și Bușteni, de pe Valea Prahovei, la Transalpina și la Borșa. În continuare, distracția va ajunge la Cavnic, Buscat și Sinaia. 

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”Deși iarna s-a lăsat așteptată, noi ne-am strâns toate forțele pentru ca fiecare weekend să fie unul special. Este ediția aniversară, a 10-a, și am pregătit o mulțime de surprize pe pârtie, atât pentru schiori și snowboarderi, cât și pentru iubitorii de munte și de zăpadă. Îi așteptăm, așadar, pe toți alături de caravana Winter Tour. Comunitatea de aici este extrem de frumoasă și mereu prezentă la distracție. Ne bazăm pe asta și acum.”

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit. 

Next stops Winter Tour 10

  • 18 – 19 februarie – Rarău
  • 25 – 26 februarie – Cavnic
  • 4 – 5 martie – Buscat 
  • 11 – 12 martie – Sinaia

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România 

și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.