Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost și mai verde* companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

 

                             RUTE AFECTATE (FRECVENȚE SĂPTĂMÂNALE)

Astfel, de pe Aeroportul Suceava sunt anulate, în perioada 13 martie – 2 aprilie cursele către Milano – Bergamo din zilele de Luni, Joi, Vineri, respectiv în zilele de 13, 16, 19 20, 23, 26, 27, 31 martie și 1 și 2 aprilie, cu mențiunea că rămân cursele de miercuri și duminică.

Către Bologna sunt anulate cursele din zilele de 14, 17, 21, 24, 28, 31 martie și 1 aprilie (atât marți, cât și sâmbătă), iar zborul Roma-Ciampino va fi anulat în zilele marți, respectiv 17, 24 și 31 martie și 2 aprilie, cu mențiunea că rămâne frecvența de sâmbătă.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.