Pe lângă aceste noi servicii, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des spre Italia şi Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum şi în timpul sărbătorilor pascale cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna şi Milano. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 69 RON*.

La doar şase luni de la primul zbor WIZZ de pe aeroportul din Suceava, compania oferă acum cinci rute spre Italia şi Marea Britanie. Căutând mereu să vină în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor în timpul sezonului estival şi oferă acum 3 zboruri pe săptămână spre Roma Ciampino şi Bologna şi patru zboruri spre Milano Bergamo, respectiv cinci zboruri săptămânale spre Londra Luton.

România este o piaţă cheie pentru Wizz Air iar prezenţa companiei a crescut semnificativ de la lansarea sa locală în 2007 şi oferă constant preţuri scăzute pe cele 133 de rute spre 20 de ţări de pe zece aeroporturi din ţară. În cei zece ani, mai mult de 28 de milioane de pasageri s-au bucurat de sistemul de rezervare facil, de servicii excelente la bord şi de oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile între România şi restul Europei. Mai mult, operaţiunile WIZZ au stimulat piaţa locurilor de muncă din aviaţie şi turism, iar în 2016 compania a susţinut mai mult de 4.190** de locuri de muncă în industriile asociate din întreaga ţară.

Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajaţi direcţi, care îi întâmpină pe pasagerii companiei la bordul aeronavelor moderne Airbus, pe oricare dintre cele 56 de destinaţii spre 20 de ţări disponibile din România.

 

NOUL PROGRAM DE ZBOR WIZZ AIR DIN SUCEAVA

 

DestinațieZile de operareÎncepere peZbor de PașteProgram de vară
Veneția Trevisoluni, vineri18 martieneschimbat
Roma Ciampinomarți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

29 iunie – 14 septembrie

Bolognamarți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

22 iunie – 14 septembrie

Milano Bergamomiercuri, vineri, duminicădeja activ10 aprilie

17 aprilie

luni, miercuri, vineri, duminică

19 iunie – 17 septembrie

Londra Lutonluni, miercuri, vineri, duminicădeja activluni, miercuri, joi, vineri, duminică

29 iunie – 22 octombrie

 

„Suntem încântați să vă oferim astăzi mai multe noutăți pentru clienții din Bucovina și să sărbătorim lansarea a trei noi rute din Suceava, spre Veneția Treviso, Bologna și Roma Ciampino, în Italia. În calitate de cel mai mare operator aerian din România cu tarife reduse în mod constant, continuăm să ne extindem rețeaua regională și să susținem piața locală de muncă în sectoarele aviației și turismului, consolidând, totodată, relațiile de afaceri între țări. Suntem permanent în căutare de moduri de a răspunde așteptărilor clienților, astfel că, odată cu noile rute, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des în Italia și în Marea Britanie pe parcursul vacanței de Paște, cu ajutorul zborurilor speciale programate pentru jumătatea lunii aprilie, precum și pe parcursul sezonului cald. Echipajul nostru prietenos îi așteaptă pe pasagerii WIZZ la bord pe oricare dintre cele cinci rute disponibile de la aeroportul Suceava”, a declarat Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air.