Cum ar fi ca atunci când vă doriți să vindeți un telefon mobil să faceți asta în câteva minute? Uitați de piața neagră a telefoanelor mobile, de surse nesigure, de intermediari sau de plimbat vorba printre prieteni. Acum există o platformă special dedicată pentru acest lucru. Se numește yzzy.ro și este un start-up local, o afacere născută din dorința unui antreprenor sucevean de a reinventa experiența de vânzare/cumpărare a telefoanelor mobile la mâna a doua. 

Ideea de bun cumpărat second hand a devenit tot mai populară când oamenii și-au dat seama cât este de sustenabilă. Iată că acum putem discuta și despre o piață a telefoanelor mobile second hand. Abordarea pe care o are Yzzy.ro este diferită, profesională și nu lasă loc temerilor despre cum funcționează un astfel de telefon mobil. 

 

Cum funcționează această platformă 

 

Totul se întâmplă exclusiv online și asta dă oportunitatea publicului larg să o folosească drept intermediar pentru vânzarea/cumpărarea unui telefon mobil. Nu contează locația cumpărătorului. În primă fază un device este analizat și îi este estimată valoarea. Astfel doritorii își pot forma o idee dacă merită să continue cu procedurile. În pași mai detaliați sunt făcute verificări implicit pe baza IMEI-ului. Asta pentru a fi excluse cazurile în care un smartphone ar fi furat și poate fi blocat. Implicit cumpărătorul se poate asigura că nu există o problemă în acest sens, verificând și pe cont propriu acest cod – din pagina yzzy.ro la secțiunea special dedicată verificării de IMEI. 

Evaluarea este corectă și vă permite să valorificați un smartphone pe care nu îl mai folosiți. Ajungem și la capitolul cumpărare de telefon de la Yzzy. Fie că vă interesează gama de telefoane Samsung second hand, fie cea Huawei sau Apple, aici veți găsi oferte variate. Sunt implicit disponibile telefoane din noua generație. 

Înainte de fi puse la vânzare telefoanele la Yzzy sunt verificate minuțios. Astfel, cumpărătorul știe din start toate detaliile, care este starea de funcționare și estetică a smartphone-ului. În stare foarte bună sau ca nou, deblocat în rețea și cu alte peste 30 de criterii bifate, sunt menționate toate detaliile. În plus, orice achiziție realizată aici vine la pachet cu garanție valabilă un an. 

 

Cât de rapid faceți un upgrade al telefonului mobil 

 

Dacă vindeți prin platforma Yzzy în câteva minute aveți și estimarea bunului. Dacă veți cumpăra de la Yzzy în 1-2 zile coletul ajunge la destinatar. Timpul este prețios pentru orice consumator și toată lumea își dorește să rezolve cât de repede posibil ce își propune. Nu pierdeți vremea, în cadrul platformei Yzzy aveți disponibile toate detaliile, telefoanele sunt verificate și sigure, funcționale și în stare foarte bună din punct de vedere estetic. Plata poate fi de asemenea făcută online. 

Pentru suceveni și nu numai Yzzy se asigură că vânzarea sau cumpărarea unui telefon mobil la mâna a doua se întâmplă mai sigur ca oricând, la nivel profesional. Descoperiți mai multe detalii în pagina oficială www.yzzy.ro. 

Contact: 

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208 

0761 053 053

contact@yzzy.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.