Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, anunță că din 16 aprilie compania aeriană TUI fly, membră a grupului TUI Group, cel mai mare tour-operator din lume cu sediul la Hanovra (Germania), va opera zboruri regulate spre capitala Belgiei, Bruxelles-Zaventem (BRU) de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava.
„Compania aeriană TUI fly, membra a grupului TUI Group cel mai mare tour-operator din lume cu sediul la Hanovra (Germania), va începe în această primăvară operarea unui zbor regulat din capitala Belgiei, Bruxelles-Zaventem (BRU) către Suceava (SCV), cu două frecvenţe pe săptămână, luni și vineri”, a declarat vicepreședintele Niculai Barbă.
Data preconizată pentru începerea operării este 16 Aprilie, acest lucru depinzând totuşi de situaţia epidemiologică existentă în cele două ţări.
Biletele vor putea fi achiziţionate de pe pagina de internet a companiei la adresa www.tuifly.be 
Potrivit oficialului, TUI va opera această rută cu avioane de tip Boeing 737 care au o capacitate de transport de 148 de locuri.
„Deschiderea ultimelor zboruri și faptul că vin noi operatori pe aeroportul din Suceava, reprezintă o apreciere a serviciilor oferite de aeroportul Sucevean. Se văd roadele campaniilor de promovare ințiate și coordonate de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, sunt și roadele colaborării sucevenilor din Diaspora.
Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori, iar Bucovina, o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi”, a mai precizat vicepreședintele Barbă.

Trebuie amintit faptul că din vara acestui an, Ryanair va opera de la Suceava câte două zboruri directe pe săptămână spre Viena  și Veneția Treviso. 
Destinațiile de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” pentru anul aceasta ar putea fi Marea Britanie (Luton, Doncaster), Germania (Memmingen, Dortmund), Italia (Roma, Milano, Bologna), Cipru (Larnaca). La aceste frecvențe se adaugă și cele festivale Antalya și Hurghada.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.