În ciuda problemelor de noaptea trecută din Turcia, agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava informează că zborurile charter cu plecare din România către Antalya se desfășoară în regim normal! Peste 1.000 de turişti români au ajuns astăzi în Antalya, pentru petrecerea unei vacanţe de o săptămână. Activitatea pe aeroportul din Antalya s-a desfășurat, până în acest moment, fără dificultăţi.

Inclusiv zborul charter Suceava – Antalya, de astăzi, a decolat la ora stabilită, aproximativ 160 de persoane alegând să plece în vacanță în însorita Antalye. De altfel, informarea oficială și explicită primită din partea Network Manager Operations Centre Bruxelles – EUROCONTROL menționează că spațiul aerian al Turciei este sigur și nu există nici un fel de restricții sau condiții speciale legate de zborurile către această destinație.

„Din informațiile pe care le avem de la turiștii noștri cu care ținem legătura în permanență, dar și de la partenerii locali, activitatea turistică în Antalya se desfășoară în condiții absolute normale, turiștii bucurându-se din plin de vacanță”, informează reprezentanții agenției CAMPION TOUR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.