Cursele de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava spre Bergamo au fost până în data de 4 aprilie a.c..

La sfârșitul lunii februarie, compania Wizz Air informase, că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, ca urmare a epidemiei de virus COVID-19,

Astfel, în perioada 11-18 martie, frecvența săptămânală a curselor Suceava – Milano/Bergamo s-ar fi redus de la patru la două și de la cinci la două, în săptămânile 18-25 martie și 25 martie – 2 aprilie. Acum compania a decis anularea acestor zboruri.
Departamentul de PR al companiei a anunțat că pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.
Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.