ZDB își extinde portofoliul de conținut de presă! intrăm și pe …IMPOSTURA în ACTUALITATEA zilei.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a dat asigurări, astăzi, că Guvernul României va sprijini construcția spitalelor de la Suceava.

La începutul vizitei, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, i-a prezentat ministrului o investiție care se află în derulare.

Ghiciți despre care dintre cele două investiții din imagine este vorba?

 • spitalul Fălticeni, început în 1993, finalizat anul trecut și care nu este dat în funcțiune nici acum,

sau

 • spitalul Rădăuți, care există doar în planșe?

Ghiciți și la care dintre cele două spitale a avut loc vizita guvernamentală?

– la cel de sus (roșu), sau

– la cel de jos (gălbui decolorat).

 

Flutur la spital

Indiciu: vizita a avut loc doar în localități cu primari PNL, pentru că la ceilalți primari condițiile de drum erau impracticabile.

De apreciat că totuși s-a reușit un tur de forță de la Suceava, la Rădăuți, la Putna și apoi peste munți la Câmpulung Moldovenesc, pentru a servi masa.

Centura galbenă cu 2 bani, pardon, dani.

 

Autor ZDB: Shakal o’Nil

Rubrica: IMPOSTURA în ACTUALITATEA zilei

gheorghe flutur mincinos

Politicianul zilelor noastre

INFO pentru căpcăunii care încă nu au înțeles!

Nu suntem SuceavaLIVE și nu suntem NEst TV Channel (Nu ne confundați!), iar site-urile lor sunt pentru noi doar platforme de depozitare temporară ale materialelor agenției noastre de presă.

Suntem “Ziarul Ducatu’ Bukowina” o marcă a unei societăți cu patronaj 100% privat a Domeniilor Beldiman (100% Tiberiu George Beldiman), avem un colectiv distinct, ce își propune să vină în fața cititorilor cu o diversitate de subiecte:

– anchete jurnalistice ce descoperă infractorii zilelor noastre (politică, justiție, păduri, mediu, medicină, învățământ, administrație, afaceri, contrabandă etc;
– recuperări de memorie bucovineană;
– descoperirea contrafacerilor culturii naționale;
– materiale de inspirație colectivă despre impostura din actualitatea curentă a județului Suceava (în toate domeniile de activitate).

Momentan avem 2 rubrici (doar text și foto):
– INVESTIGAȚII în Bukowina lui Invers
– IMPOSTURA în Actualitatea zilei

Ne găsiți, deocamdată, aici:

Click! Ziarul Ducatul Bukowina
Click! https://suceavalive.ro/ziarul-ducatul-bukowina/
sau
pe pagină site-ului în MENIUL principal ori în partea dreaptă sub ”Caută” (pe Desktop). Pe telefoane, suntem imediat după Politic și Administrație. Click pe foto! Avem și pagină de Faceebok, pe care momentan nu o actualizăm din anumite motive…

Nu scriem pe bani și nu scriem la comandă, nu scriem în campanii electorale și nu scriem în timpul serviciului nostru curent, ci doar când avem timp, împreună cu amicii… pentru relaxare și înfăptuire de artă și creație!

Dreptul la replică va fi asigurat doar LIVE, în baza unui parteneriat cu o televiziune regională din Suceava, respectiv NEst TV Channel!

Email: ducatulbukowina@gmail.com
Telefon redacție: 0750.838.231 (pentru informații sau materiale de presă)
Telefon: Tiberiu-George Beldiman: 0745.575.407 (nu deranjați inutil pentru probleme de publicistică, politică editorială sau contractare!).

P.S. redactor: Nu sabotați aiurea site-urile de depozitare temporară a materialelor noastre de presă, pentru că putem identifica golanii și oricum avem alte soluții publicistice în lucru, iar dacă o mai faceți:

 • vă mănâncă pușcăria

sau

 • vă mănânc eu personal, de kur

Articol preluat din Ziarul Ducatul Bukowina. Citește mai mult pe … Click! ZDB

45 Responses

  • Maestrul Orbovanu

   Cu cizme și cu lopată,
   Flutur e pe șantier
   Cam cum e Gâză în artă,
   Nu colonel, ci plutonier.

   Răspunde
   • Mugur_Ciumică

    In regnul lor,cu cizme și lopată,
    O fi fost el plotoner,odată,
    Dar funcția doboară gradul
    Când pe afară-i vopsit gardul
    Și inauntru-i bardul,măcăleandrul…

 1. BSUV

  CUM? CEA DEA DOUA POZĂ E DOAR PE HARTIE? E SMECHER CREDE NAIVA PE TOATA LUMEA. EL LE PREZINTA TOATE AUTOSTRAZILE, POLIVALENTA, CENTURILE, SPITALELE CA SI CUM LE INAUGUREAZA SI SUNT BUNE DE FOLOSIT. CHEAMA SI PRESA PLATITA. EU AM TERMINAT-O CU ASTA NU MAI VOTEZ PNL.

  Răspunde
  • Sula de la alt ofițer

   Nu te mai simți amenințată? Nici nu ai cum dacă ești o nălucă virtuală. Nu ne zici numele ca să te putem fute și noi?

   Răspunde
 2. Ianis

  Un circar ieftin căruia iau cerut cei de sus sa turbure apele cu minciuni și laude deșarte mai ales ca PNL se duce dracului cât de curând cu tampitii cel conduc .

  Răspunde
 3. V.Florea

  Morții mamii lui de hoț împreună cu Lungu…arată Suceava de spui că e o cocină!!!

  Răspunde
 4. Ionn

  AM HOTĂRÂT: Nu mai public nici o carte la Suceava, decât cu respectarea legii drepturilor de autor (plata onorariului şi deciderea de către autor a editurii şi tipografiei). Prefer să vi le ofer gratuit, inclusiv Centrului Cultural „Bucovina”, în ediţie electronică, care se poate găsi ori pe site-ul meu, ori în cea mai mare bibliotecă electronică a lumii, https://archive.org, unde am o puzderie de cărţi.

  Suceava să se mulţumească doar cu operele pururi nescrise ale cărturarilor deplini: Beldiman George, Buzincu Aurel-Ciumică, Covaşă Alexandru, Tilihoi Cornel şi ceilalţi.

  Răspunde
  • V. Mihăescu

   Maestre! Nu luati decizii care sa dea satisfactie imbecililor! Suntem mii de bucovineni, si nu numai, care, datorita scrierilor Domniei Voastre, am aflat de unde ne tragem! Am aflat ca Bucovina a fost din mosi stramosi, si nu „fatata” de austro-ungari… Iar poeziile Domniei Vostre ne-au inobilat si noua sufletele! Ei sunt doar cativa… Noi suntem multi! !!!

   Răspunde
   • Ionn

    VioMih Mihaescu Puteţi descărca şi păstra orice carte.

   • Mugur_Ciumică

    Maestre ,să ne translatați
    Și nouă sensul,când mâncați
    Așa o bogăție de kkți
    Ca să pricepem cum i-amestecați…

   • Corina

    Dom V. Mihăescu, vă dăm un diagnostic gratuit, nu ca al lui Gâză, plătit cu mulți bani publici. Sunteți un naiv dus de nas, iar în sensul acesta, aveți dreptate când spuneți că sunteți așa ”mii de bucovineni”. Dacă ați avea un pic necesar de cultură, nu doar că nu v-ați închina impostorului (profet mininos!), dar ați ști că la vremea la care vă referiți cu privire la Bucovina, nu exista Austro-Ungaria, care apare abia peste aproape un secol, iar cu faptul că sunteți mulți nu v-ar da mâna să vă lăudați din pricină că există o cunoscută asociere culturală tradițională între mulți și proști. În rest sănătate și să se mai îndrepte ce se mai poate îndrepta la etaj!

  • Dan B

   Ne pare rău sa au
   zim ca vi se fac probleme …nu știm detaliile, fiind la distanta. Dar indiferent de ce hotariti maestre, tot respectul pentru munca și tot ce ați realizat , multa sănătate, sper ca probleme se vor opri si sa nu renunțați …

   Răspunde
  • VicolM

   Ioane nu merita sa te consumi pentru niste imbecili care se cred prea deștepți fata de tine! Repet nu mai pune la suflet răutățile lor ,nu-i bagă în seamă ,asta ii vor face sa turbeze ,tine puțin și la sănătatea ta! Pe ăștia nu-i vei vindeca niciodată de invidie!

   Răspunde
   • Corina

    Invidioși pe idioțenia cuiva? Mai degrabă compătimitori peste măsură. Si desigur, doritori ca lucrurile să stea conform cu prevederile legii gravitației universale: cei grei de cap să cadă până unde le e locul. Pentru detalii, vezi raftul Drăgușanul din https://archive.org

  • Mugur_Ciumică

   Timpul pe care il vei câștiga in această manieră folosește-l pentru un consult medical serios,orientativ, ai în vedere o banuială ce schizofrenie paranoidă cu accese de megalomanie,delir de etalare… Oricum ,vei avea parte de recenzii ale „cărților” tale,indiferent unde le publici…

   Răspunde
  • MDGăleată

   Niciodată o decizie luată la supărare, nu a adus ceva bun… Ursul trece… Lasă câinii să latre.

   Răspunde
   • Maestrul Orbovanu

    Adică:
    Să nu te duci cu sacul
    Unde te cheamă aplaudacul.
    Cuminte-i să o iei cătinel
    Mergând cu krul spre el.

   • Paul L.

    MDGăleată, ursul de care vorbești este ursul care dansează după cum îi zicălește omul de joasă cultură Gâză-Drăgusanul?

   • Mugur_Ciumică

    Iată o epigramă clasică,despre condiția Ursului, in raport cu ursarul:
    URSARUL
    „Te-am scos din codru, te-am civilizat,
    Dansezi perfect, eşti primul urs umblat,
    Ai pentru mine, barem, gânduri bune?
    Mă cam jenează lanţul, că ţi-aş spune! ”
    (Aurel Iordache)

    Insă nu toți urșii cunoscuți de noi știu să vorbească! Unii nici măcar nu mormăie,obișnuiți cu lanțul…

   • Mugur_Ciumică

    La vremea asta,de ciumă și război,
    Sănătate vă dorim și noi!
    Tot inainte la plăcinte
    Iar la război cu kuru inapoi…

    (cf. mai sus,cum zice maestrul Orbovanu)

  • Luiza

   Omul, dacă e chiar Ion D. acest ”Ionn” are despre drepturile de autor aceeași știință pe care o exprimă viu în ”electroniCĂ, CAre”. Insă cu biblioteca electronică cea mai mare a lumii, unde își depune puzderia, a dat lovitura: nimeni nu va mai putea să-și șteargă dindărătul cu opera domniei sale. Și nici cu a celor pe care îi enumeră, dat fiindă că operele acestora sunt pururi nescrise. Dar eu îi întreb foarte serios pe aplaudacii lui, el chiar are o operă? Pe el n-are rost să-l întreb nimic.

   Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   Sper,sincer,să nu vă lasați impresionați de jocul de gleznă al batrânului măcăleandru,purtat în direcții divergente de tarele sale,atât de evidente…
   Iată,mai jos,această postare a sociopatului, cu irizări orbitoare de schizofrenie paranoidă, din data de 5 martie 2021:

   „Lajumate pct ro
   Nu vă sperie aceste afirmații de impostor “O ENORMITATE INCREDIBILĂ nesemnată, dar vehiculată cu aplomb de BELDIMAN TIBERIU GEORGE, COVAŞĂ ALEXANDRU şi TILIHOI CORNEL, în dezgustătorul lor tabloid: „Gâză (Drăgușanul) a făcut și face în continuare proba implicării sale în slujba unor interese străine! Legăturile sale cu anumite servicii (publice…), cele care au început înainte de 1989 și se continuă astăzi, nu pot fi ocolite… Nu doar din găinării și dat cu jula la licitații și atribuiri directe se nutrește, el are trădarea în structura sa, acest lucru se va spune, indiferent cine își bagă coada”. Numai de SPIONAJ şi de TRĂDARE DE ŢARĂ nu mă mai acuzaseră. Mâine voi deschide un alt proces şi am să le solicit daune de câte un milion. Spionaj, ai? Trădare, ai?”
   Să rețineți,vă rog,că postarea ,in intregul său,reprezintă conținutul unui șantaj de manual!
   El descrie ce cere,ce pretinde – să facă sau să nu facă ceva,zice legea – prin urmare pretinde să urmați o anumită conduită,in caz contrar amenință cu ceva – cu darea in judecată! Există și consecința amenițării cu sume de bani pe care ar urma să le plătiți – câte un milion de căciulă,pretinde el,pentru ca șantajul să fie complet! Deci: „…dacă mă deranjați în continuare,dacă continuați dezvăluirile ,investigațiile voastre,o să vă dau în judecată! Ori tăceți,ori veți plăti câte un milion,fiecare!”
   Sper să nu vă scape posibilitatea de a face intâmpinare și de a pretinde ceea ce legea permite în cazul unui șantaj…
   Apoi,foarte important:
   Nimeni ,sub imperiul legii române,nu l-ar putea acuza pe el,pe Gâză,adică,de spionaj și trădare!

   Spionajul este „fapta cetățeanului străin care…” restul nici nu mai contează,așa califică legea statutul persoanei care face spionaj,nici dacă i-ar zice cineva spion lui Gâză nu ar comite altceva in afară de o figură de stil,el nu poate fi spion,in sensul legii,poate doar pe blog …
   Trădarea este tot o infracțiune calificată de lege,aici s-ar putea incadra dacă ar fi fost deținător (detentor,inclusiv precar…) de informații clasificate,sau ar fi avut o anumită calitate,definită tot de lege (trădarea prin ajutorarea inamicului,deși formularea poate nu este asta, ci doar conținutul) Oricine il poate numi trădător,nu există un monopol al cuvintelor din limba română,poate fi trădare din dragoste,trădarea stăpânilor pe care i-a slujit,de la Gârba Traian,Mârza, la Flutur…
   El comite însă altfel de monstruozități,care ies din starea sa de pușcăriaș al propriilor sale gratii,colivii,(„orice om prost este o gratie…”) etalându-se in toată splendoarea scrofuloasă a subculturii sale jenante…
   Oricum ai lua-o,nici măcar la trădare nu se califică,Gâză rămâne un cumulard al gainăriilor și al blasfemiilor care îi procură lui și apropiaților săi bani cu ghiotura,un borfaș al textului agresiv și al insăilărilor delirant-kufuristice,cele care le procură spaime cu efecte similare șantajului și șefilor săi,politruci care l-au utilizat in situații punctuale,ca pe-un fel de curățător de grajduri,ca pe-un sociopat cinic care nu alege,inclusiv prin uzurparea de calități oficiale…

   Ceea ce comite el,inclusiv prin procesele pe care le inițiază in instanțe,reprezintă ,inainte de orice,autodenunțuri ce se referă la precaritatea sa morală și intelectuală,de purtător al unei patologii ,cărțile sale dar și alte ziceri și judecăți pretinse ca fiind „de valoare”,putând fi anexate la un dosar medical de schizofrenie paranoidă,ca dovezi ale megalomaniei,ale delirului de etalare,ale unei psihoze maniaco-depresive…
   Aceasta precaritate a sa,aceste tare,rezultă fără echivoc,de exemplu,și din analiza rapidă a „cărții” oferite astăzi direct de pe blogul său (Ion Drăgușanul – Cartea datinii) care insă merită o analiză mai amplă,separata,și care se va face,ca și pentru alte texte și pretexte ale sale.

   Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   Mâncând kktul ca pe tort
   El face și cultură de export
   Că ,iată,a expediat
   La Internet Archive tot kkt!

   Răspunde
  • Maestrul Orbovanu

   Că Gâză se vrea musai de universal zel
   N-ar fi, mi se pare, o mare scofală –
   Dar dacă Flutur își depune proiectele și el
   La biblioteca electronică mondială?

   Răspunde
 5. Mugur_Ciumica

  Pai aici,sigur! Până una-alta, adulatorii unui suferind de megalomanie sa observe ca pe blogul său nu pot comenta! Ar putea încerca si pe site-ul așezământului de la Sasca, că pe Internet Archive, dacă-l prinde cu fake-news,n-as vrea sa spun in clar ce pățește,ca sa nu cobor nivelul discutiei… Mă amuză si ma si onorează confuzia pe care o face ampotrofagul culturnic cu domnul Buzincu Aurel!😀 Sper să nu dea vreo dezmințire…

  Răspunde
  • Corina

   Ăsta a fost toată viața confuz, nu-i nicio surpriză. Și niciun rău în asta. Se dovedește aici, avându-i în vedere pe suporterii imoostorului, că numărul celor confuzi este mare. Problema este numai aceea că se ia pe sine și se dă ca fiind în regulă, neconfuz. Asta da, e rău. E de consult medical grabnic, deși chestia este zdravăn cronicizată. Toată viața lui a confundat totul, cum a făcut cu Tihuța și cu moții care merg la târg. Și s-a dovedit a fi intratabil, numic nu-l afectează. Este insensibil ca vita. Singurul care îl poate trata este Gh. Flutur prin lăsare la vatră.

   Răspunde
  • XXL

   Probabil mai caută personaje ca să inventeze el un complot colectiv, după modelul GRUPULUI INFRACTIONAL în care e el cercetat împreună cu măgarii presei sucevene.
   Iată, mai jos, deja a găsit alți 6 pârâți care nu au nicio calitate in raport cu acuzațiile aduse publice asupra lui.
   Iată:
   https://suceavalive.ro/impostorul-dragusanul-deschide-proces-in-instanta/

   Se pregateste să extindă injuriile și plângerile calomnioase și asupra altor persoane, în încercarea de aparat chelea pututoasă din opera falsificată. Ca in 2015, cand ii acuza pe nevasta prefecturistă a unui fester (a lui Ciobanu), pe ziaristul Ghincea, pe Tiboi (Tilihoi), pe Alex. Covașă (covasa), pe madam licitatoarea s.a.m.d.

   Răspunde
   • SuceavaLive

    Aruncă cu lături în toate părțile! Să vadă cine se irită… Că la prostii de aplaudaci ține dacă o dă pe conspirații colective și un complot planetar pus la cale de forțe oculte, eventual chiar și extraterestre. E haotic oricum, nu-l băgați în seamă, avem ac de cojoc la aceste tipologii umane…Prostia se plătește! Tot timpul a fost așa! Hoția mai scapă nepedepsită, dar cu prostia nu poți să fentezi mult timp…

  • Aprodul_Purice Beldean

   Stă ca prostul ascuns în casă ,în camera lui și salvează print-screen-uri cu PROBE , așa le zice el în justitie: PROBA 1 ,PROBA 2 , PROBA 3 …PROBA n. Nu are timp nici de masă bolovanul dereglat,îi face Viorik de mâncare și nu are timp nici să înfulece borșul fără să stea boldit în deskop . E ocupat cu mărturisirile de sforar, cu translatările de buchii și strângerea de probe 1-n la puterea kk în perioadă și logaritm, ca să-i judece el pe „pielea pulii” de habarniști. Mare prostănac,dar cam asa sunt si multi altii/altele din presa de tablă și kkt a Sucevei lui herr Fluturache ,baștanul Bucovinei drogangiilor de ieri ,de azi și de mâine. Amin! ‘nzeii mă-tii, voastre, care scrieți degeaba articole despre ÎNECATUL ăstă, în vomă. AMIN!

   Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   http://prntscr.com/10klgrj
   Face pe duru
   Igurakakuru
   Așa arată
   O gâză tarată…

   Ca să-l puteți viziona live,incercați in timpul programului său de la CCB,pleacă adesea in permisie la magazinul Kaufland! Mai pleacă in expediții de detectivism,este expert in pietre mormântale,cavouri, și in efecte de legitimație,nu stim unde isi redactează plângerile și lamentațiile sale civil/penale&cazone,pentru detalii serioase intrebați și la domnul Sandrinio Neagu,primul de dreapta stângii.

   Răspunde
 6. Maestrul Orbovanu

  Hămesit și neghiob, bătrâne,
  Și hulpav ai rămas, ca un câine,
  Cu porniri și-apucături de slugă,
  Să-nșele, să tâlhărească și să fugă!

  Răspunde
 7. Maestrul Orbovanu

  Spune-mi un om advărat
  Pe care tu să nu-l fi îmbălat.
  Spune-mi un om lăudat de tine
  Altfel decât ca să-ți procuri un bine.

  Răspunde
 8. Maestrul Orbovanu

  Sfârșit de săptămână fiind
  Și pregătindu-ți ziua de mâine,
  Oare nu simți de la Ionn venind
  Duhoarea lui culturală spre tine?

  Răspunde
 9. Maestrul Orbovanu

  Ea vine repede și pe orice drum,
  E prea târziu s-o mai ocolești acum –
  S-a înstăpânit pe Bucovina an cu an
  Darul pentru tine al consiliului județean.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.