Potrvit unui comunicat al IPJ Suceava, vineri, 22 iunie a.c., la ora 08:10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, un autocar despre care existau date că transportă persoane cu țigări de contrabandă, ocazie cu care, în bagajul unui bărbat de 34 de ani, din județul Botoșani, au fost identificate 10.000 bucăți țigarete cu timbru ucrainean, bunuri pentru care, bărbatul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
Țigările, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.


Ulterior, în baza aceluiași plan, la 23.06.2018, ora 17.00, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a executat un control inopinat la un magazinul mixt din comuna Marginea, unde a fost găsită o femeie de 55 ani, localnică, în calitate de administrator.
Cu această ocazie, într-un dulap, s-a găsit o sacoșă din material plastic, în care se afla cantitatea de 600 bucăți țigări de proveniență extracomunitară.
Țigările în valoare de aproximativ 500 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.