Cu o zi înainte de sărbătoarea Floriilor, Biserica Ortodoxă din Ipotești, la inițiativa părintelui Constantin Bobu, a inițiat și derulat o acțiune de curățenie a străzilor din satul Ipotești, acțiune la care au participat cei mai tineri membri ai parohiei.

Astfel, zeci de copii s-au întâlnit sâmbătă, dis-de-dimineață, în fața Bisericii, și au pornit echipați cu saci de plastic și mănuși de protecție să colecteze deșeurile aruncate la întâmplare pe străzile din sat. Aceștia au primit și tricouri inscripționate cu mesajul „Ipotești – Suflet curat, Sat curat”.

Din grijă față de mediu și de natură, dar și pentru că o localitate atât de frumoasă cum este Ipoteștiul trebuie să arate cât mai curată, cei mici au luat la pas străzile din sat și au adunat toate gunoaiele aruncate aiurea. Apoi, aceștia au fost răsplătiți cu câte un suc și o gustare.

Preotul Constantin Bobu le-a mulțumit copiilor care au participat la curățenia satului și i-a anunțat că vor pleca într-o excursie gratuită de două zile, oferită de Biserica Ortodoxă Ipotești.

 

Sursa foto: Facebook – Constantin Bobu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.