Guvernul României a aprobat, în ședința de miercuri, 10 noiembrie, indicatorii tehnico-economici pentru cel mai așteptat proiect al dornenilor – Lunca Dornei. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, care a subliniat că Compania Națională de Investiții (CNI) va demara licitațiile, astfel încât lucrările să înceapă cât mai curând.
Potrivit edilului, prin intermediul acestui proiect, în Lunca Dornei, urmează să se construiască un centru de agrement care va cuprinde trei bazine de înot, un tobogan cu apă, dar și spații pentru spa (saune finlandeză, umedă și de sare, un bazin cu apă rece, dușuri și o zonă de relaxare), bowling și fitness.
„Nu cred că exagerez cu nimic când spun că este o zi istorică! Una dintre cele mai frumoase zone ale orașului e pe cale să renască! CNI va investi in Proiectul «Lunca Dornei» peste 9,5 milioane de euro, contribuția locală fiind de doar 305.000 euro.
Mulțumirile noastre se îndreaptă către președintele Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur, precum și către doamna Deputat Angelica Fădor, doi dintre susținătorii acestui grandios proiect.
Am avut mereu și sprijinul Consiliului Local care a înțeles, în orice context, modificările care au mai intervenit pe toată perioada derulării procesului de aprobare.
Îmi doresc, din toată inima, să ajungem cât mai curând, să ne bucurăm de acest complex care va însemna enorm pentru agrementul oferit de stațiunea noastră!”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.