Primăria municipiului Suceava organizează ”Zilele Sucevei” în perioada 24-26 iunie și a alocat pentru acest eveniment 500.000 de lei fără TVA. Toate concertele vor avea loc pe esplanada Casei Culturii. Primarul Ion Lungu a declarat că intenția sa a fost aceea de a promova în primul rând interpreții locali care au suferit în anii pandemiei.

Astfel, pe 24 iunie începând cu ora 16:00 este programat un concert de muzică populară unde vor evolua: Călin Brăteanu, Andra Matei, Margareta Clipa, Sorin Filip, Alexandru Brădățan, Nicoleta Cojocaru, Dana Dăncilă, Laura Olteanu, Roxana Lupu Moroșan, Elisa Hichelciuc, Adriana Bucevschi, Clara Ioan Hurjui, Laura Haidău, Marius Zgâianu, Alexandru Recolciuc, Ioana Stamate, Gabriela Teișanu, Doina și Ciprian Pietroaie, Adriana Crainiciuc.

Sâmbătă, 25 iunie  începând cu ora 19.30  va avea loc un spectacol de muzică ușoară unde vor concerta Alexandra Cuza și Andra. Pe 26 iunie tot de la ora 19.30 vor concerta The Motans și Inna. Zilele Sucevei ediția 2022 se vor încheia cu un grandios foc de artificii începând de la ora 21.30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.