Se pare că președintele PSD, proaspătul senator Ioan Stan, a început curățenia de Paște în partid. Acesta, conform unor surse, va schimba garnitura și la organizația județeană de femei.

 

După refuzul categoric primit din partea Mariei Pleșca, primar al comunei Voitinel, acesta s-a reorientat și a identificat persoana care poate prelua atribuțiile Oanei Pintilei

17807102_1412530102150671_1963547840_n

Potrivit surselor noastre, acest lucru a fost hotărât la o petrecere „restrânsă”, ghilimele nefiind puse întâmplător, pentru că Ioan Stan ar fi vrut să fie mai restrânsă de atât, în comuna Moldovița, unde printre pahare de vin și fumul cărnii bine rumenite pe grătarele încinse, s-a hotărât ca locul actualei femei aflate la conducere, recte Oana Pintilei, să fie luat de o altă tânără speranță a partidului, care a fost în cărți și pentru un loc eligibil la Camera Deputaților, respectiv Alina Popa.

alina popa

Deciziile actualei conduceri se pare ca au și o înclinație sentimentalã, având în vedere faptul cã Ioan Stan are susținerea organizației Moldovița, iar oamenii de acolo și-au demonstrat fidelitatea fațã de el. Practic, putem trage concluzia cã Stan își pregãtește terenul pentru alegerile județene, ce vor avea loc în cursul acestui an, însã data exactã va fi stabilitã, probabil, la urmãtoarea întâlnire, de astã datã chiar restrânsã, însã în aproximativ aceleași condiții: vin, grãtare, voie bunã!