Pentru că totul a mers ca pe roate la Primărie, edilul a anunțat că pregătirile pentru „Zilele Sucevei” sunt pe cale să înceapă. Deocamdată primarul vrea să facă din nou o asociere cu cei de la Iulius Mall pentru ca sărbătoarea locală să aibă loc tot în parcarea mall-ului, ca și în anii trecuți. În weekend-ul Sânzienelor, parcarea de la mall va fi arhiplină, ca în fiecare an, și va răsuna de râsete și muzică.

Vom organiza în acest an «Zilele Sucevei», în perioada 24-26 iunie. Pentru a începe organizarea, săptămâna viitoare vom avea o ședință extraordinară de Consiliu Local, în care voi propune să venim cu o finanțare de 100.000 de lei din partea Primăriei și 50.000 din partea Iulius Mall, pentru că acolo vor avea loc zilele de sărbătoare. În cadrul festivității vom sărbători cuplurile de aur, vom acorda titlurile de Cetățean de Onoare și vor avea loc competiții sportive”, a explicat primarul.

Primăria intenționează așadar, să participe la cheltuielile de organizare cu suma de 100.000 de lei, iar centrul comercial ar urma să cotizeze cu jumătate din această sumă. Desigur, din programul festivalului nu vor lipsi artiștii locali și naționali care vor urca pe scenă pentru a încânta publicul sucevean.

Să sperăm că cei 150.000 de lei vor fi suficienți pentru organizarea unei sărbători frumoase, cu muzică pentru toate gusturile. Deocamdată nu este stabilit numărul artiștilor ce vor urca pe scenă, dar în perioada imediat următoare, atât numele cât și numărul artiștilor vor fi date publicității, pe parcurs ce vor fi stabilite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.