Ziua copilului a fost marcată diferit anul acesta în comuna suceveană Baia. Astfel, copiii din localitate au luat parte la o serie de manifestări și acțiuni organizate de Primărie și Școală, sub titlul de „Festivalul copiilor”. Maria Tomescu, edilul comunei Baia, a spus că toți copiii prezenți au fost încântați de ziua specială organizată în cinstea lor.

„Plănuiam acest eveniment de ceva vreme, însă pandemia ne-a stricat socotelile. Din fericire, anul acesta am putut organiza un eveniment frumos de care s-au putut toți copiii. Pot spune că ziua de 1 Iunie a fost una specială pentru copiii din Baia”, a transmis primarul Maria Tomescu.

În cadrul „Festivalului copiilor” de la Baia, s-au desfășurat o serie de manifestări cu caracter sportiv, recreativ și artistic. De asemenea, din programul evenimentului nu a lipsit o discotecă a copiilor, dar și un concurs de desene pe asfalt.

Totodată, copiii au asistat la un meci de rugby și la o demonstrație de box, ambele cu protagoniști din comuna Baia.

Festivalul copiilor a avut și o paradă, un spectacol dedicat talentelor locale, dar și festivitate de premiere pentru elevi și profesori, unele cadre didactice primind distincții.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.