Ziua Educației a fost sărbătorită și la Liceul Tehnologic Ștefan cel Mare din Cajvana. În cadrul acestei manifestări s-au derulat activități diverse între care prezentări de referate, gânduri și impresii despre educație din perspectiva copilului, a învățătorului, profesorului și părinților.

Consiliul Școlar al Elevilor a cerut elevilor școlii să facă aprecieri despre dascălii lor, aceste idei fiind prezentate pe panouri în planul activității. Președinta Consiliului Școlar al Elevilor, eleva Pîțu Gabriela Casandra, a dat citire unei scrisori de mulțumire către toate cadrele didactice.

În cadrul evenimentului a avut loc și o dezbatere despre educație pe baza unor citate evidențiate de către participanți.

Consiliul Reprezentativ al Părinților, prin responsabila, profesoara pentru încățământul primar, Rezuș Mihaela, a prezentat referatul „Legătura dintre școală și familie – căi de comunicare eficientă”. De asemenea, prof. pt. înv. primar Savu Adriana a prezentat foarte frumos ce reprezintă copilul pentru învățător.

Din partea elevilor diriginți,  profesoara Tcaciuc Ionela a intervenit cu un referat legat de managementul clasei de elevi.

Activitatea a fost presărată cu momente recreative, prezentări ppt: “Un copil hazliu”, “Transferul”, “Poveste de familie”, “Nota 4 la istorie”.

Consilierul Educativ, prof. înv. primar Tomuț Cristina, a moderat întreaga activitate subliniind semnificația acestei zile pentru educatori.

De asemnea, reprezentantul Sindicatului, profesorul Onoi Gheorghe Aurelian, împreună cu reprezentanții unității, directorii coordonator prof. Robu Nicolae, adj. prof. Ciotu Iulian, respectiv Crăciun Pîțu Marius au îndulcit activitatea cu un tort ornat semnificativ zilei de 5 octombrie,  Ziua Educației… “La mulți ani, stimați dascăli de la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare”  din Cajvana !”.

 

  

 

Prof. înv. primar SESERMAN LIDIA LOREDANA,

Responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare”, Cajvana

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.