Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, a declarat că la recepția de Ziua Europei, președintele Klaus Iohannis  a invitat și  politicieni cu dosare penale, față de anul trecut când, la acest eveniment, oamenii politici cu probleme în justiţie au fost șterși de pe lista de invitați.

„Dacă îmi permiteți, nu voi face niciun fel de comparație între un eveniment și altul, pentru că rostul acestei declarații de presă este să vă prezint actualele evenimente aflate pe agenda dlui președinte. Pot să fac precizări și să vă spun că de această dată lista a fost extinsă, pentru a satisface un principiu, o reprezentare cât mai largă atât la nivelul instituțiilor statului, cât și din alte zone”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

„Vreau să vă asigur că președintele României nu face niciodată rabat  de la principii, pentru că nu este o chestiune pe care domnul președinte o crede, că trebuie să avem în spațiul public, și mai ales la nivelul funcțiilor importante în stat cu șefii criterii de moralitate, care să fie respectate de toată lumea, și cred că este în interesul fiecărui cetățean, și fiecare cetățean ar trebui să conștientizeze  cât este de important ca politicieni și mai ales cei care ocupă funcții în  stat  să respecte aceste criterii de integritate.
Un alt principiu care a stat la întocmirea acestei liste a fost acela de a fi o prezență cât mai largă, o reprezentare cât mai largă a spectrului politic și a conducerii statului”, a mai declarat Mădălina Dobrovolschi.

Comentarii Facebook