Ziua Femeii este una dintre cele mai speciale zile din an și merită sărbătorită ca atare. Prin urmare, la Ariata Events din Șcheia va avea loc, în noaptea de sâmbătă, 7 martie, spre duminică, 8 martie, o petrecere de pomină care va avea în centrul atenției FEMEIA.

„Ariata Events vă invită sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 19:00, să petrecem, să ne bucurăm și să celebrăm Femeia în toate formele ei: mamă, soție, fiică”, au transmis organizatorii evenimentului.

Atmosfera va fi întreținută de către Tatiana Harabagiu, Dj Sergiu și Alin Cimpoieș, iar organizatorii au pregătit o serie de surprize  pentru toți cei interesați. Astfel, vor fi băuturi din partea casei, pentru o masă de 10 persoane, după cum urmează:  whisky Johnnie Walker 0,7L, afinată 0,5L, palincă 0,5L, vinul casei 2L, apa plată și minerală și suc.

De asemenea, organizatorii au pregătit o ofertă specială: o sticlă de Johnnie Walker 0,7L + o Cola 1,25L, la doar 99 de lei.

Pentru ca seara să fie de excepție, Ariata Events vă oferă un meniu deosebit semnat de către Executive Chef Bogdan Câmpanu.

Se poate opta și pentru meniu „de alb”, pentru care cei interesați trebuie să anunțe cu minim două zile înainte.

Trebuie precizat că accesul în sală va fi de la ora 19:00, iar prețul unui bilet este de 145 lei/persoană. Pentru mai multe detalii puteți suna la numerele de telefon 0785 801 111 sau  0745 847 919.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.