La Vatra Dornei, pe 24 iunie, de la ora 18:00, în Parcul Municipal Vatra Dornei, lângă Foișorul Muzical, va avea loc sărbătorirea Zilei universale a iei.

Potrivit organizatorilor, evenimentul are loc ca urmare a inițiativei paginii de Facebook „LA BLOUSE ROUMAINE”. În municipiul Vatra Dornei, evenimentul va debuta marți, 24 iunie, de „Ziua universală a iei”.

„Tot ce trebuie să faci este să vii îmbrăcat în ie sau cămaşă tradiţională, înarmat cu bună dispoziţie şi să te bucuri, alături de noi, de o zi frumoasă în parc. Cu mic, cu mare, cu toţii vom fi protagoniştii unui photo-shooting realizat de Flav Pop, Ciprian Pardău şi Mihai Buzilă, dar şi ai unui clip „best of”, realizat de Bogdan Leniuc, acestea urmând a fi promovate pe pagina evenimentului”, se arată pe pagina de socializare a evenimentului.

Toate fotografiile vor fi jurizate, urmând a se premia cea mai frumoasă ie, cea mai fotogenică apariţie, cea mai frumoasă prezenţă feminină, cea mai frumoasă prezenţă masculină, cea mai autentică și veche ie.

Întâlnirea va cuprinde şi un spectacol muzical susținut de membrii Ansamblului “Plaiurile Dornelor” Vatra Dornei.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Vatra Dornei, prin Casa de Cultură “Platon Pardău”.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.