Ziariştii din Suceava s-au întrecut astăzi, 3 aprilie, la concursul de tir, în urma unei competiţii organizate la poligonul de la Șcheia. Organizatori au fost cei de la conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Concursul a avut loc în incinta poligonului din comuna Șcheia, iar cei mai buni trăgători au primit drept recompensă cupe și diplome.

În deschiderea concursului, mai multe grupuri de copii au profitat de săptămâna „Şcoala Altfel” și au asistat la discursul ținut de generalul de brigadă  Eugen Şalar şi la exercițiile de antrenament.


Competiţia a adunat majoritatea jurnaliştilor din Suceava, acreditaţi sau nu, pe lângă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ). Desfăşurată în incinta poligonului din comuna Șcheia, întrecerea a adunat la un loc aproximativ 20 de ziarişti, care au avut ocazia de a-şi arăta îndemânarea în ceea ce priveşte folosirea pistolului. Activitatea a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistoale Makarov de 9 mm., de la o distanţă de 15 metri, într-o ţintă piept cu cercuri.


La finalul competiţiei, topul ziariştilor cu cele mai bune rezultate la concursul de tir a poziționat pe primul loc, la băieți, pe Ticu Dolenschi (Tv Plus), al doilea loc a fost ocupat  de Florin Milici (RVE) și Valentin Cimpoieș (RVE), locul trei a fost ocupat de Florin Paiu (Monitorul) și Gheorghe Potârcă (Bucovina Tv). La fete, primul loc a fost ocupat de Dana Beale (Crai Nou), locul doi a fost al concurentei Gina Vacariu (Plus Tv),  iar  locul trei a fost adjudecat de Oana Plian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.