Cu prilejul „Zilei Europene a Justiţiei”, Curtea de Apel Suceava organizeazã manifestarea anuală de tipul „Uşilor deschise” în ziua de joi, 25 octombrie 2012, eveniment cu ocazia căruia toţi cei care doresc sã înţeleagã ce se întâmplă dincolo de porţile unei instanţe, sunt invitaţi la Palatul de Justiţie Suceava, situat în strada Ştefan cel Mare nr. 62, Suceava, sediu în care instanţa noastră îşi desfăşoară activitatea.

În acest scop, Biroul de Informare şi Relaţii Publice va pune la dispoziţia vizitatorilor un scurt istoric al Palatului de Justiţie şi un set de informaţii vizând dispoziţiile cu caracter de noutate ale Noului Cod Civil (în măsura posibilităţilor vor fi distribuite materiale pe tema „Noul Cod Civil pe înţelesul tuturor”).

Potrivit unui comunicat de presa difuzat de USV, grupurile de lucru, constituite cu ocazia acestui eveniment, vor asigura vizitatorilor, accesul în încăperile care prezintă importanţă pentru activitatea judiciară.

Invitaţia se adresează tuturor celor interesaţi şi în special elevilor şi studenţilor dornici să afle aspecte practice ale înfãptuirii justiţiei.

Persoanele interesate de vizitarea Palatului de Justiţie se vor adresa personalului care asigură paza la intrarea principalã în Curtea de Apel Suceava (str. Ştefan cel Mare nr.62), în ziua de 25 octombrie 2012, între orele 09.00 – 14.00.

Pentru informaţii suplimentare, de tipul stabilirii unor detalii ale vizitei unor grupuri organizate de elevi şi studenţi, aveţi posibilitatea să ne contactaţi la telefon nr. 0230-215383, sau 0230-216321, int. 112, grefier delegat la Biroul de informare şi relaţii publice, d-na Şoldãnescu Nastinca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.