Sucevenii care vor să sărbătorească ziua de 1 Mai în aer liber, la picnic sau la grătare, sunt aşteptaţi în “zona de la lacuri”, aşa cum este cunoscută, pe Str. Brădetului, unde Primăria Suceava deţine o suprafaţă de teren şi două iazuri, în zona Dealului Burdujeni, una pe Zamca şi în cartierul George Enescu, la Cartodrom.

picnicSucevenii sunt aşteptaţi la picnic şi grătare pe terenul Primăriei Suceava de la baza parcului Şipote, după Uzina electrică de la capătul străzii Mitropoliei, pe terenul obţinut de Primăria Suceava de la RAPPS, pe strada Parcului, unde se află şi un lac, cu debarcader, în zona Dealului Burdujeni,  pe Zamca şi în cartierul George Enescu, la Cartodrom.

Totuși,  Comisariatului Regional de Mediu va declanșa verificări, nu neapărat pentru a da amenzi, ci pentru a preveni încălcările legislaţiei şi pentru a adopta o atitudine pro-natură. Totodată, aceștia  recomandă celor care vor merge să se relaxeze în aer liber să utilizeze doar grătare cu picior şi să nu amenajeze vatră de ardere direct pe sol.

De asemenea, sunt interzise aprinderea focului în pădure, aruncarea la întâmplare a gunoaielor şi poluarea cursurilor de apă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.