Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis că administrația județeană, prin președintele Gheorghe Flutur, are o preocupare profundă pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere din județul Suceava, în special în ceea ce privește DN17. Parlamentarul sucevean a subliniat că vara care tocmai s-a încheiat i-a dat ocazia să primească vizita mai multor prieteni din țară și absolut toți s-au îndrăgostit de Bucovina.
„Vara care tocmai s-a încheiat mi-a dat ocazia să primesc vizita mai multor prieteni din țară și absolut toți s-au îndragostit de Bucovina. Ne-a ajutat în mare măsură și vremea, desi uneori nici pădurea nu a mai fost atât de răcoroasă ca în anii trecuți. Unul dintre aspectele care au creat o foarte bună impresie în ochii turiștilor este starea drumurilor din județ.
Este evident faptul că administrația județeană, prin președintele Gheorghe Flutur are o preocupare profundă pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere din județul Suceava, în special în ceea ce privește DN17.
Dacă ați călătorit pe acest drum, cu siguranță ați observat diferența semnificativă dintre starea sa impecabilă din Suceava și multitudinea de gropi din județul Bistrița. S-au făcut nenumărate demersuri la București pentru a atrage atenția asupra necesității modernizării acestui drum și înlocuirii stratului de uzură de pe Mestecăniș, pentru a preveni derapajele mașinilor, aceste intervenții fiind un exemplu de angajament pentru prevenirea accidentelor și creșterea siguranței rutiere
În condițiile în care mulți dintre noi avem deplasări spre vestul țării și mulți dintre copiii noștri sunt studenți la Cluj Napoca, siguranța rutieră este o problemă de maxim interes.
Am asistat la discuții aprinse la București în care domnul președinte Flutur a cerut cu insistență investiții pentru modernizarea DN17. Așadar, când cineva spune că sunt mai multe investiții în județul Bistrița-Năsăud decât în Suceava, nu este adevărat, cifrele demonstrând clar asta. Implicarea indirectă a domnului Gheorghe Flutur pentru drumurile naționale a necesitat deplasări frecvente la București, dar vedem și implicarea directă pentru drumurile județene din Suceava, care arată impecabil.
CJ Suceava a implementat un proiect prin care au fost instalate panouri electronice gestionate de ISU, care afișează în timp real toate mesajele RO-ALERT pentru a avertiza populația din zona și turiștii. Panourile extind rețeaua de comunicare, făcând mesajele vizibile în locuri publice frecventate, astfel încât să fie accesibile și celor care nu sunt conectați prin telefon în momentul respectiv. Aceste panouri au un rol esențial în prevenirea accidentelor sau a altor situații critice, oferind informații actualizate, cum ar fi: anunțuri de evacuare din zone periculoase, informații despre drumuri blocate sau afectate de condiții meteorologice extreme, sfaturi rapide de siguranță pentru cetățeni, inclusiv măsuri preventive.
Indiferent de direcția din care intri în județul nostru, vei fi întâmpinat de frumoasele porți de intrare care au devenit cunoscute în întreaga țară. Aceste porți, care sunt amplasate la principalele puncte de acces, nu doar că întâmpină vizitatorii cu un design estetic atrăgător, dar și reflectă identitatea culturală a județului Suceava. Stilul arhitectural și elementele decorative ale porților sunt inspirate din tradițiile și meșteșugurile locale, transformându-le în adevărate embleme ale regiunii.
PNL s-a implicat activ pentru modernizarea infrastructurii din județul Suceava și pentru a asigura siguranța și confortul cetățenilor, fiind un exemplu de integrare eficientă a măsurilor de siguranță cu promovarea patrimoniului cultural local. Să ne bucurăm de frumusețea Bucovinei pe drumuri bune și sigure!”, a transmis deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.