Anul 2023 bate la ușă și e timpul să facem planuri pentru vară! Mai ales că noul an vine și cu noi destinații. Pe lângă Antalya și Hurghada, sucevenii se vor putea bucura și de zboruri directe către Creta și Tunisia.  Majoritatea vor să-și găsească din timp destinațiile preferate, la oferte rezonabile. Astfel, prețurile s-au redus și cu până la 50%, dacă se fac rezervări din timp.

Potrivit Agenției de Turism Campion Tour, deja se pot achiziționa pachetele de vacanță pentru cele patru destinații anunțate, prețurile fiind mult mai mici acum, decât pe ultima sută de metri.

Cei care aleg ca destinație de vacanță însorita Creta vor avea zboruri în zilele de luni și miercuri, începând cu data de 7 iunie, până pe 20 septembrie 2023. Prețul de pornire pentru un sejur de șapte zile pleacă de la 380 EURO de persoană, la un hotel de trei sau patru stele. Denumită şi insula zeilor, Creta este considerat locul de naștere al lui Zeus. Începuturile istoriei reprezintă o combinaţie între realitate şi mitologie, dar tocmai aceste poveşti îi atrag pe turiştii care vor să descopere unde se află insula Creta şi cum a reuşit să atingă forme înalte ale vieţii şi ale creaţiei. Situată la graniţa a trei continente, în Marea Mediterană, Creta se bucură de munţi maiestuoşi în centrul insulei, platouri brăzdate de chei adânci care sfârşesc în văi fertile, oraşe moderne în partea de nord şi golfuri perfecte pentru ancorare, dar şi stânci care se înalţă din mare în zona de sud.

Pentru turiștii care vor să se relaxeze în Tunisia, programul zborurilor începe pe 4 iunie și se termină pe 22 octombrie 2023.  Potrivit Agenției de Turism Campion Tour, prețul pentru o vacanță de o săptămână în Tunisia începe de la 450 EURO la un hotel de patru stele, cu meniu All Inclusive.

Tunisia înseamnă, la o primă privire, litoral, plajă și soare, dar și turiști care văd prima oară deșertul Sahara și se bucură de bucătăria tunisiană. O vacanță de neuitat în nordul Africii este ocazia de a descoperi o lume nouă și plină de un farmec aparte. 

 

În fiecare an, turiștii au ales în număr mare să-și petreacă vacanța în capitala turismului din Turcia – Antalya. Trebuie amintit că în sezonul estival 2022, peste 32.800 de turiști au ales ca punct de plecare Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Cu o mulțime de hoteluri de patru și cinci stele, această destinație este pentru toate buzunarele și gusturile. Către Antalya se va zbura în fiecare zi de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică, prima plecare fiind pe 20 mai 2023, iar ultima pe 7 octombrie 2023. Prețurile pentru un sejur de șapte zile la un hotel de cinci stele încep de la 499 EURO de persoană, cu regim All Inclusive.

O altă destinație îndrăgită și cerută de turiști este Hurghada. Cu sezon aproape tot anul, Hurghada oferă condiții optime de vacanță, la prețuri accesibile tuturor.

Hurghada este o stațiune foarte renumită pentru că are plaje frumoase, cu nisip fin și cu apă foarte limpede și foarte caldă, dar și pentru monumentele istorice care i-au intrigat de-a lungul secolelor pe oamenii de știință.

Spre această destinație vor fi disponibile două zboruri în fiecare zi de sâmbătă și duminică, începând cu data de 2 aprilie, până pe 22 octombrie 2023.

Tarifele pentru o vacanță în Hurghada pleacă de la 499 EURO de persoană, la un hotel de patru stele cu regim All Inclusive.

În altă ordine de idei, compania aeriană Wizz Air va opera, începând cu luna decembrie 2022, în fiecare zi de marți și sâmbătă, curse regulate spre însoritul Cipru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.