În aria de acoperire a E.ON au fost identificate peste 2.000 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale și energie electrică, în prima jumătate a anului 2014. Prejudiciile aduse companiilor E.ON sunt estimate la aproximativ 10,7 milioane de lei.

Reprezentanții E.ON reamintesc că intervențiile asupra echipamentelor de măsură a consumului și asupra instalațiilor de gaze naturale și energie electrică aferente, în scopul înregistrării unui consum mai mic, reprezintă furt calificat, infracțiune prevăzută și sancționată de Codul Penal.

Aceștia sfătuiesc consumatorii să nu accepte ofertele venite din partea anumitor persoane și să nu permită accesul acestora la instalațiile proprii în vederea efectuării unor modificări de orice natură, ce pot duce la împiedicarea înregistrării cantităților reale de gaze naturale sau energie electrică.

Echipele E.ON efectuează permanent verificări în teren, iar rolul acestora este de a depista intervențiile neautorizate și consumul fraudulos de gaze naturale și de energie electrică din rețelele de distribuție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.