Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri, 4 septembrie, la Stulpicani, la recepția lucrărilor de la stația de clorinare și de la stația de pompare a apei din comună.

„M-am obișnuit să vin la Stulpicani, am început săptămâna cu dumneavoastră la Negrileasă. Am venit cu drag azi aici, am fost și pe șantierul de la Codrii Seculari Slătioara să vedem cu stăm cu drumurile. Am venit și să văd ce a făcut primarul aici și a făcut un lucru bun. A făcut mai multe lucruri bune. Pe Vasile Zamcu n-am cum să nu-l felicit pentru asta. Noi nu ne-am cunoscut de mult și eram în tabere diferite. E un om de care are nevoie Stulpicaniul”, a transmis Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, un primar nu trebuie să fie comod, trebuie să se lupte, să fie om harnic și implicat, popular.

„Am venit lângă Vasile Zamcu și vreau să-l ajut și cred că l-am ajutat cât nu v-ați așteptat dumneavoastră, cei din Stulpcani, să modernizăm noi drumurile atât de repede de aici. Cineva mi-a zis că m-a criticat acu câțiva ani pentru acest drum, dar acum m-a iertat. Nu toate le putem face deodată, dar să știți că pe zona de munte m-ați avut prieten dintotdeauna. Și cei mai mari dușmani ai mei trebuie să recunoască că Gheorghe Flutur și când a fost ministru sau senator sau președinte de CJ a ținut cu zona de munte”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a declarat că un pas uriaș spre civilizație îl reprezintă apa și canalizarea, dar este nevoie și de locuri de muncă.

„Obligația noastră este să facem locuri de muncă pentru dumneavoastră. De aceea am început cu drumurile și avem și marile investiții pregătite pentru Bucovina. Aici vorbesc despre Aeroport și deschiderea acestei zone către lume. Luni semnăm pentru Autostrada Siret-Suceava-București, pe patru benzi, pentru a ne lega de capitala României. Dăm drumul și la centurile ocolitoare care să scoată traficul greu din Humor, din Câmpulung și din Vatra Dornei”, a precizat Gheorghe Flutur.

Acesta a menționat și că a fost criticat pentru că a scris pe poarta de intrare în județ ”Hai în Bucovina!”.

„Am scris asta pentru că am invitat turiștii să vină. Cred că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone turistice ale României, după ce deschidem drumul până la Câmpulung. Și asta o vom face, dacă ne ajută Dumnezeu, anul viitor. Asta pentru aici e o porțiune abandonată de 30 de ani, nimeni nu a făcut nimic.
Vă dau un sfat muntenilor: nu vă grăbiți să vă vindeți pământul. Când se va afla că vă deschidem aceste trasee, samsarii vor veni și vor cumpăra terenuri. Dintotdeauna s-a întâmplat așa. Mai așteptați dacă vreți să le vindeți, pentru a le vinde mai scump”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.