Paul Bereholschi a devenit consilier județean după ce Virginel Iordache, Cătălin Nechifor și Alexandru Rădulescu au devenit parlamentari. Pe data de 31 ianuarie 2019 are doi ani de când, în Consiliul Județean ocupă un loc pe scaun, fără să își justifice prezența acolo.
Concret, de pe data de 31 ianuarie 2017 Bereholschi n-a mai deschis gura, iar ultima dată a făcut asta când a citit jurământul de pe o foaie de hârtie.
De doi ani, dornenii care știu că Bereholschi îi reprezintă în Consiliul Județean n-au fost binecuvântați să primească nicio veste bună de la județ și asta pentru că unul dintre reprezentanții acestoraîși bate joc de așteptările lor.
„Discreția” lui este una aproape totală. Ai zice că a ajuns în Consiliul Județean pentru a se bucura de meniurile de la restaurantele din zonă sau de priveliștea din parcul central și nu pentru a-i reprezenta pe oamenii județului.
Mulțumim, PSD, că ne-ai pus în comisia de învățământ un incapabil dovedit
Bereholschi face parte din două comisii:„Comisia pentru învățământ, cultură, cercetare științifică, sănătate, protecție socială și protecția copilului” și „Comisia pentru tineret, sport, turism, colaborare cu organizații neguvernamentale, cu românii de peste hotare, relații externe și afaceri europene”.
Cu alte cuvinte, directorul Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, care a primit bani de la municipalitatea dorneană pentru investiții și n-a fost capabil să îi gestioneze și i-a dat înapoi, profesorul care nu s-a remarcat cu nimic nici pe plan managerial și nici educațional, reprezintă astăzi interesele oamenilor de la catedră în CJ Suceava.
Despre directorul care este cunoscut în zonă ca fiind unul extrem de slab pregătit și un opus al fratelui său, care este un manager desăvârșit, se mai spune și că ar aduna în școala pe care o reprezintă, ca într-un stup de albine, cadre didactice mediocre, dar care sunt membre de partid.
Paul Bereholschi a votat până acum, conform efectului de turmă, tot ce au votat și ceilalți colegi ai săi de partid, care au optat, de asemenea, ce li s-a sugerat de mai marii partidului.
A existat o singură excepție când Bereholschi a votat, alături de colegul său Dan Ioan Cușnir, separat de colegii lor de partid care s-au împotrivit, un proiect care făcea referire la o clădire din Suceava în care ar fi urmat să se mute niște birouri din CJ. În acest sens a existat și o solicitare de la USV, de la o bună prietenă a prefectului PSD Mirela Adomnicăi care își dorea și ea un birou acolo, aceasta fiind explicația cea mai plauzibilă pentru care cei doi nu s-au împotrivit propunerii lui Flutur.
Despre cum sfidează Bereholschi inteligența oamenilor din județ
Într-un raport de activitate, consilierul județean Paul Bereholschi povestește că a participat la diverse întâlniri cu caracter organizat sau ocazional cu locuitori din Bazinul Dornelor.
„În cadrul acestor întâlniri am încercat să identificăm problemele cu care se confruntă cetățenii precum și metodele de rezolvare ale acestora. Am popularizat proiectele și hotărârile Consiliului Județean care prezentau interes pentru zona respectivă a județului”, declară Bereholschi.
Dacă acesta n-a deschis gura în plenul Consiliul Județean înseamnă că oamenii nu au avut probleme sau că Paul Bereholschi minte în această declarație?
În concluzie, vestea proastă e că Paul Bereholschi a fost absent în calitatea sa de consilier județean vreme de doi ani, și foarte probabil va continua să fie absent și în următorii doi. Vestea bună e că în 2020 sucevenii vor avea ocazia să-l retragă de la județ pentru o „binemeritată” odihnă.
Stați jos, domnule profesor! Aveți 2!
Lasa un raspuns