Viceprimarul Lucian Harșovschi a ținut să transmită sucevenilor că trotinetele electrice funcționează doar în regim de închiriere, nu se pot lua acasă și nu se pot “păstra câteva zile”. Se pare că unele persoane au încercat să-și însușească trotinetele, neștiind că acestea au GPS și că sunt ușor de depistat, oriunde ar fi ascunse.
Situațiile problematice cu care se confruntă angajații Primăriei Suceava care monitorizează serviciul de închiriere a trotinetelor electrice au fost expuse de viceprimar tocmai pentru a lămuri pe toată lumea că de fiecare dată trotinetele au fost recuperate și că acestea nu pot fi ascunse, pierdute sau înstrăinate.
„De când este funcțional serviciul de închiriere, colegii mei s-au întâlnit cu diverse cazuri în care trotinetele au fost găsite fie în boxele sau scările de bloc, fie în vestiarul agenților de securitate din incinta unui supermarket, <păstrată să nu se piardă>, în curtea caselor din municipiu, neștiind a cui este și cum a ajuns acolo sau chiar în afara orașului, în Bosanci, în plină noapte, în mijlocul unei nunți”, a precizat viceprimarul Harșovschi.
În 3 luni, peste 6.000 de suceveni și-au descărcat aplicația, fiind efectuate 9.527 curse, cu un total de 200.000 de minute pe trotinetă. Au fost parcurși mai mult de 25.000 de km, iar încasările depășesc 75.000 de lei, tariful fiind de doar 30 bani/min.
Pentru oricine întâmpină dificultăți, Primăria Suceava îndeamnă să apeleze cu încredere numărul 0757045605. , iar înainte de a folosi trotinetele, sucevenii trebuiecsă citească cu atenție regulamentul publicat pe site-ul Primariei.
Lasa un raspuns