UPDATE 3 ianuarie, ora 10:00: Ambele victime sunt în viață, însă tânărul de 19 ani este în stare gravă.

Duminică, 2 ianuarie, în jurul orei 12:55, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pătrăuți, pe un drum comunal din interiorul localității, un autoturism a acroșat două persoane (o femeie și un bărbat) care se deplasau în calitate de pietoni pe acostament.

Cele două victime, ambele în vârstă de 19 ani au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

Imediat după producerea accidentului, până la sosirea echipajului de poliție, șoferul și un alt ocupant al autoturismului au părăsit vehiculul și au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava și a Secției de Poliție Dărmănești, în urma căutărilor reușindu-se localizarea șoferului și a pasagerului, la o distanță de cca. 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți și nu posedă permis de conducere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse și măsuri procesuale față de autor.

În  urma impactului, fata a suferit politraumatism, tcc minor, fracturi la nivelul membrelor inferioare, fracturi costale și a fost internata la Ortopedie, în timp ce băiatul  a ajuns la spital în comă. Acesta a suferit politraumatism, Tcc grav cu hematom subdural ce necesita interventie neurochirurgicala, traumatism toraco abdominal cu laceratie splenica ce necesita interventie chirurgicala.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.