Augustin Sorin Tofan este fostul primar al comunei Ipotești și nu actualul pentru că acum un an, fostul prefect Mirela Adomnicăi a semnat ordinul prin care mandatul de primar al comunei Ipoteşti a lui Sorin Augustin Tofan a încetat înainte de termen.   

Potrivit ANI, Sorin Tofan s-a aflat în incompatibilitate în perioada 12 noiembrie 2010 – 12 noiembrie 2014, deoarece simultan cu funcţia de viceprimar a deţinut şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Școlii Gimnaziale Ipoteşti, încălcând dispoziţii din Legea nr. 161/2003. Conform ANI, societatea Lio-Man SRL, la care asociaţi sunt soţii Tofan, iar doamna Tofan este şi administrator, a vândut şcolii din Ipoteşti produse în valoare de 7.016 lei.

La acel moment, Sorin Tofan a fost atenționat că ceea ce face nu este bine și că îl va costa ulterior, însă reacția sa a fost memorabilă: a spus că ANI îi face cu totul altceva decât decât ce i-a făcut: să îl scoată de pe scaunul de primar, iar bărbații zâmbesc pentru că și-au dat seama ce a spus domnul Tofan la acel moment.

Sorin Tofan NU poate candida astăzi la funcția de primar, funcție de care ar avea nevoie de ca aer. Deși, în perioada asta de 1 an și ceva a condus din umbră și de pe o altă poziție Primăria Ipotești, Tofan ar avea nevoie de funcția de primar pentru faima care îi lipsește cu desăvârșire.

Astăzi acesta deține și experiență, deține și bani, însă de patroni e plină lumea, de la cei care vând pepeni, până la cei care construiesc case, însă primarul e doar unul în localitate.

Vizibil frustrat de faptul că nu poate candida la alegerile ce bat la ușă, Tofan a ales să posteze pe contul personal o fotografie prin care a denigrat un candidat la Primăria Ipotești, cu ajutorul unui trucaj.

Tofan a vrut să exprime că nu ar angaja candidatul la Primăria Ipotești nici ca sudor, deși e conștient că dacă funcția de sudor i-ar fi permis să rămână în Primăria Ipotești după ce și-a pierdut mandatul de primar, chiar el ar fi acceptat-o.

Tofan îi denigrează prin postare, totodată, și pe cei care au această meserie și care își câștigă pâinea CINSTIT pe urma ei.

Nici nu are importanță care este numele acelui candidat pe care Tofan l-a jignit, ci mai mult contează că un fost primar atât a putut: să își exprime invidia pe Facebook, în loc să publice un raport de activitate, de exemplu, sau niște fotografii cu investițiile pe care le-a realizat în 3 ani de Primărie.

„Suntem buni, dar ne respectăm adversarul” era una dintre devizele sportivilor, însă și pe sportivi i-a făcut de rușine fostul primar, prin publicarea acelei postări.

Mulți dintre cei care au văzut postarea fostului edil și-au exprimat dezamăgirea spunând că aveau mari așteptări de la el.

Ținând cont de faptul că Sorin Augustin Tofan nu este vreun performant IT-ist este lesne de înțeles că a rugat un tânăr să îi realizeze trucajul, lucru cu atât mai josnic.

Și pentru că penibilul nu era atins la maxim, fostul primar a mai și argumentat postarea prin faptul că „nu îi place să rămână dator”.

Dacă așa arată reglarea de conturi la bărbați, domnule Tofan, și pe ei i-ați făcut de râs!

PS: MINȚILE LUMINATE SE BAT PRIN IDEI, VIZIUNE, PERFORMANȚĂ, NU PRIN TRUCAJE!

RUȘINE UNUI FOST PRIMAR!

RUȘINE UNUI SPORTIV!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.