Multe afaceri, în special cele care au legătură cu domeniul ospitalității, din industria alimentară sau chiar din domeniul medical folosesc obiecte de unică folosință diverse.  Articolele de unică folosință așa cum sunt șorțurile, halatele sau mănușile au devenit din ce în ce mai căutate, înlocuind versiunile clasice datorită faptului că aduc o serie de avantaje.

Dacă luăm ca exemplu șorțurile de unică folosință, vorbim deja de un articol extrem de utilizat în bucătării, în fabrici de producție sau alte locuri asemănătoare.

Atunci când ai o afacere în domeniul alimentar sau când lucrezi în domeniul curățeniei industriale sau rezidențiale, un șorț clasic din material textil nu este cea mai potrivită alegere. Sănătatea și siguranța angajaților și a celor din jur pot fi protejate mai bine folosind șorțuri de unică folosință de bună calitate cu nivel mare de protecție.

 

De ce este importantă utilizarea șorțurilor de unică folosință?

Practica sanitară

 

Purtarea unui șorț ajută la reducerea contaminării încrucișate între ingredientele crude și alimentele gătite, îmbunătățind practicile sanitare din bucătăria profesională. În domeniul curățenie rezidențiale și industriale, șorțurile vă permit să vă faceți treaba cu precauție și să folosiți acest articol ca protecție împotriva germenilor.

Șorțul de unică folosință este un articol destul de des utilizat în aceste domenii în care protecția este cu atât mai necesară, și pentru faptul că este foarte ușor de pus și de dat jos.

 

Reduceți cheltuielile firmei

 

Pe lângă protecția uniformelor de lucru pentru o utilizare durabilă, șorțurile de unică folosință sunt versatile și potrivite pentru toată lumea. În acest fel, toate echipa va purta același tip de echipament de protecție, iar acest lucru poate reduce semnificativ cheltuielile firmei. În cazul achizițiilor care presupun cantități mari, fiecare companie poate primi diverse bonusuri și reduceri.

 

Economisiți timp și efort

 

Atunci când echipamentele de protecție sunt de unică folosință, timpul și efortul pentru igienizarea acestora este minim. Atât spitalele, dar și firmele care activează în domenii în care se folosesc echipamente precum halate, șorțuri sau mănuși nu vor mai trebui să aloce fonduri și timp pentru spălarea și igienizarea acestora.

În plus, nu va exista niciodată situația în care un angajat să aibă nevoie de un șorț de exemplu și să trebuiască să aștepte ca acesta să vină de la spălătorie.

 

Imagine impecabilă în fața clienților/pacienților

 

Imaginea înseamnă mult pentru clienți și pacienți, așa că, dacă văd personalul purtând mănuși de unică folosință pentru a pregăti și servi mâncarea sau șorțuri de unică folosință pentru a avea grijă de copii, clienții vor avea siguranța că aceste articole sunt curate, igienizate că nu există riscul contaminării.

Folosirea articolelor de unică folosință înseamnă că totul este cât mai curat posibil, fără riscul, de exemplu, de a fi spălat la o temperatură prea scăzută la care virusurile nu ar fi eliminate. Cu cât există o cerere mai mare și activitatea firmei este mai intensă, cu atât astfel de articole de unică folosință vor fi mai necesare, pentru a evita situații în care echipamentele nu sunt curate sau nu au venit de la curățătorie la timp, iar personalul nu se poate afișa în fața clienților sau pacienților în mod adecvat.

 

Sunt șorțurile de unică folosință și eco friendly?

 

Majoritatea producătorilor de articole de unică folosință își fabrică produsele din materiale plastice reciclate. Există deja o mulțime de procese de fabricație inovatoare. Unii producători încearcă să facă produsele lor biodegradabile sau cel puțin reciclabile. Acesta este un domeniu la care se lucrează continuu și se caută permanent soluții pentru a veni în fața clienților cu cele mai eco friendly articole chiar și din această categorie.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.