Fostul preşedinte Traian Băsescu susține că Victor Ponta nu are nicio şansă în PSD atât timp cât Liviu Dragnea este liderul partidului, punctând, totodată, că i-ar fi dat în scris fostului premier că nu va ajunge președinte al Camerei Deputaților .

Cum să te arunci de la trambulină în piscină fără să știi dacă e apă în piscină? Asta a făcut Ponta. L-a făcut pe Dragnea să afle din declarațiile lui din presă că vrea să fie președinte de Cameră. Cred că a făcut o greșeală. Pentru ce să te faci președinte de Cameră? Ce aveai de rezolvat în astea două săptămâni cât mai sunt până la vacanță? Nimic. Asta e doar o chestie de orgoliu. (…)

Nu e capabil să vadă ziua de mâine. Eu i-aș fi dat scris dacă mă întreba că nu are nicio șansă să fie președinte de Cameră, că nu-l lasă Dragnea, care este șiret, băiat de la țară.

Pentru Dragnea a fost o joacă de copil să-l execute și azi. Dar tu nu ai lecția căderii Guvernului Ponta când Dragnea te-a împins pe scări pur și simplu? Cât timp este Dragnea președinte, Ponta nu mai are șanse în PSD”, a declarat Traian Băsescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.