Un pensionar din București a rămas fără economii după ce a visat la o idilă. Bărbatul a cunoscut întâmplător o femeie, pe care apoi a invitat-o în casă. Aceasta i-a strecurat bătrânului un cocktail periculos de somnifere, iar apoi s-a făcut nevăzută cu banii şi bijuteriile pe care le-a găsit în locuinţă.

Polițiștii au descins la locuința femeii în vârstă de 42 de ani și au ridicat mai multe probe. Între timp, femeia a fost condusă la audieri și este, acum, arestată preventiv pentru 30 de zile.

Totul s-ar fi întâmplat la începutul acestei luni, când victima în vârstă de 65 de ani a povestit că ieșise din casă pentru a-și retrage pensia de la bancomat. Pe stradă s-a întâlnit, întâmplător, cu femeia, care, după un scurt dialog, l-a invitat la o cafea la un restaurant din zonă.

Bărbatul a acceptat, și-a comandat o băutură și cât timp era la toaletă, femeia i-ar fi strecurat în pahar un cocktail pe care, medicii care au examinat victima, l-au desemnat ca fiind extrem de periculos. Vorbim despre mai multe somnifere puternice care i-au fost administrate bărbatului, fără ca acesta să știe.

Victima povestește că a plecat la scurt timp din restaurant, a mers spre casă, însă ar fi adormit pe drum, în timp ce încerca să coboare dintr-un autobuz. Femeia l-ar fi condus la locuința lui, apoi l-ar fi abandonat și ar fi început să-i ia bunurile din casă: bijuterii, bani și mai multe covoare.

Ulterior, femeia a plecat din locuința victimei, s-ar fi întâlnit cu fiica bărbatului, care ar fi recunoscut covoarele, motiv pentru care a anunțat poliția.

Polițiștii fac acum verificări pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

 

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.