O patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176, marți, în jurul orei 11:30,  raza comunei Vatra Moldoviţei, autovehiculul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de  un bărbat de 43 de ani, din localitate.

Șoferul emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto, autovehiculul nu este înmatriculat, iar plăcuţa cu numărul de circulaţie provizorie, expirată din 30.01.2014, aparţinea unui alt autovehicul.

Întrucât bărbatul de 43 de ani, este cercetat în alte două dosare pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul rutier, unul cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane, s-a dispus reunirea cauzelor şi măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.