Joi, 29 octombrie, la ora 01.00, Secţia 7 Poliţie Rurală Mălini a fost sesizată despre faptul că, pe D.J. 209H,  la ieșirea din localitatea Baia a avut loc un eveniment rutier .

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoutilitara cât şi conducătorul auto, un bărbat de 23 de ani din comuna Horodnic de Sus, care a declarat faptul că, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.