Reprezentanții Partidului România Unită, filiala Suceava, declară ca partidul PRU are un obiectiv foarte clar în acest an electoral.

„La alegerile locale trebuie să obținem un număr cât mai mare de consilieri locali și județeni, cât și de primari. Astfel, să intrăm cu speranță în alegerile parlamentare, care constituie principala miză a Partidului România Unită în acest an electoral. Dorim să intrăm pe ușa din față în Parlamentul României, cu demnitate și cu un scor suficient de mare care să ne permită să determinăm viitorul României, începând cu noiembrie 2016, conform cu valorile pe care le promovăm și în baza cărora am obținut încrederea și votul românilor”, a declarat Bogdan Diaconu, președintele PRU.

Acesta a menționat că este singurul partid care are o ideologie și o doctrină naționalistă asumată, singurul partid naționalist modern care promovează identitatea și valorile naționale și crestine.

La nivel național, Partidul România Unită are aproximativ 60.000 de membri.

„Avem organizații în toate județele. Sperăm, pentru alegerile din toamnă, la alegerile parlamentare să obținem un scor suficient de mare care să ne permită să determinăm viitorul României și anume un procent de 10%”, a declarat Diaconu.

La nivel județean, PRU este în plină construcție, deoarece organizația a început destul de târziu față de celelalte filiale din țară. Aceștia au acoperite aproape 25 de organizații în județ, din care 20 dintre ele cu candidatură la primărie și consiliul local.

„Misiunea PRU la nivel național este să îi facem pe români, mai ales pe suceveni, să înțeleagă că nu putem vota și face aceleași alegeri timp de 26 de ani. Dacă facem aceleași alegeri ca acum 26 de ani, vom avea parte de încă 26 de ani la fel de negri, sumbri și nelipsiți de speranță”, a concluzionat Bogdan Diaconu.

Acesta a menționat că au și un candidat pentru funcția de primar al Sucevei, însă, momentan, doresc să îl țină secret.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.