Primăria și Consiliul Local al comunei Pojorîta organizează pe data de 19 august un eveniment folcloric intitulat sugestiv „Comori de suflet românesc”, care își propune să marcheze anul istoric în care ne aflăm, dar și să reunească întreaga comunitate.

Cu un program demn de un festival național, cu invitați din multe zone ale țării, evenimentul se vrea a fi și un motiv în plus pentru turiștii care ajung în zonă să se oprească în stațiunea turistică Pojorîta.

Primarul comunei Pojorîta, primul primar din județ care a marcat Anul Centenar încă din luna ianuarie când a împărțit tuturor locuitorilor din comună și reprezentanților instituțiilor mai multe cărți poștale cu Centenarul Marii Uniri,  a declarat că anul 2018 ar trebui să fie un an al unității și al evenimentelor dedicate Centenarului.

„Cred cu tărie că este normal să organizăm un eveniment dedicat neamului nostru românesc și Centenarului. Am încercat să aducem la Pojorîta cât mai multe zone ale țării, tocmai pentru că acesta este un an al unității și al dragostei de țară. Îmi doresc ca întreaga comunitate și, mai ales, cei plecați peste hotare,să se reunească la Pojorîta, pe stadionul comunal. Le mulțumesc profesioniștilor care s-au implicat, alături de mine, în organizarea acestui spectacol, și bineînțeles, echipei mele”, a declarat primarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu.

Duminică, 19 august 2018, pe scena special amenajată pe stadionul ACS Bucovina Pojorîta vor urca artiști precum Gheorghe Roșoga, Nineta Popa, Radu Ciordaș, Daniela Condurache, invitatul special fiind artistul emblemă al folclorului românesc, Nicolaie Furdui Iancu.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.