La 18 octombrie, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Muncii din localitate se află un bărbat care prezintă o plagă înţepată la nivelul spatelui.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză este un bărbat de 61 de ani, din localitate, care a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Victima a fost examinată medico-legal, specialiştii concluzionând că aceasta prezintă o plagă înţepată, care s-a produs cu un băț din lemn, tip coadă de mătură, într-unul din capete având înfipt un cui, cu care scormonea prin gunoaie.

Din investigaţii a rezultat faptul că zilnic, bărbatul împreună cu soţia sa strâng materiale feroase din buncărele de gunoi de pe raza cartierului Burdujeni, iar din cauza faptului că este violent, îi agresează pe ceilalţi boschetari care culeg acelaşi tip de produse, creându-şi duşmani în rândul acestora.

La 18 octombrie, cei doi s-au deplasat la buncărele din zonă, după care s-au despărţit, iar la circa 20 de minute bărbatul a revenit la soţia sa, declarând că a fost lovit de un boschetar, fără a preciza vreun nume.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta, iar în funcţie de concluziile medico-legale, se va dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.