Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorîta, în timp ce efectuau activități de patrulare în zona Pepinierei Ocolului Silvic Pojorîta, joi, 8 august, în jurul orei 11:00, au identificat în apropierea DN 17, un copil minor de circa 2 – 3 ani, ce părea rătăcit și care mergea spre autovehiculele care se deplasau pe partea carosabilă. Polițiștii au încercat să comunice cu minorul, dar din cauza vârstei acesta nu a putut da detalii care să ajute la identificarea sa.

S-a raportat evenimentul pe cale ierarhică, sens în care s-a dispus efectuarea de cercetări și verificări cu privire la identificarea părinților minorului, totodată fiind informat compartimentul asistență socială.

Pe timpul efectuării de verificări, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, ora 11.27, de către un bărbat din comuna Pojorîta, despre dispariția unui minor ce prezenta semnalmentele celui identificat.

Minorul, în vârstă de 3 ani, a fost încredințat mamei sale. S-a stabilit că micuțul a plecat din curtea locuinței cu nr. 26, din comuna Pojorîta, într-un moment de neatenție al mamei sale ce efectua activități gospodărești, locuința fiind aflată la circa 800 – 900 metri față de locul identificării.

Din examinarea sumară și declarațiile mamei și a martorilor, reiese că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu prezintă urme de violență.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.