Comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, le-a transmis luni, guvernanţilor „să depună proiecte şi după aceea să acuze Comisia Europeană că nu le implementează”.

„Eu propun guvernanţilor să depună proiecte şi după aceea să acuze Comisia Europeană că nu le implementează. Pentru că atâta vreme cât nu avem în analiză proiecte… Cred că ar fi mult mai benefic pentru societatea românească dacă guvernanţii şi-ar canaliza energiile spre realizarea acestor proiecte, spre a face şcoli, spitale, infrastructură de bună calitate, proiecte pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor. (…) Încă o dată, fac apel la Guvenul României şi la toţi cei care au atribuţii să îşi canalizeze energiile nu spre atacuri personale, ci spre a găsi soluţii la atâtea probleme care există în România”, a subliniat Corina Creţu, conform agerpres.ro.

Prezentă la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului, construit peste râul Crişul Repede, comisarul european a spus că deocamdată România nu reuşeşte să utilizeze la maximum şansa oferită de politica de coeziune.

 

sursa: www.stiripesurse.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.