Dacă vă gândeați să mergeți la un film la Cinema Modern, mai bine lăsați asta pe altă dată, pentru că aici va rula în weekend doar un singur film nou, conform site-ului oficial al cinematografului, și anume „London Has Fallen”.

allegiant sursa projectcasting.comUn film de acțiune cu Gerard Butler în rolul principal care, după ce a salvat Casa Albă, într-un film anterior, a decis că și parlamentul britanic trebuie salvat.

La Cinema City avem o premieră ce este deja disponibilă de câteva zile „Allegiant”- prima parte. Această peliculă spune prima parte din sfârșitul poveștii lui Tris, care a început acum câțiva ani în Divergent. Filmul a fost așteptat de foarte mulți fani și se preconizează că va depăși ultimul Box Office – „Bunicul dezlănțuit”. După ce Evelyn Johnson, liderul celor fără facţiune şi mama lui Tobias Eaton, preia conducerea Chicago-ului şi decide să desfiinţeze sistemul facţiunilor, răzmeriţa ameninţă să cuprindă întregul oraş, întrucât un grup de oameni numiţi „Loialii” au în plan restabilirea păcii şi a facţiunilor. În urma difuzării videoclipului prin care Edith Prior anunţă nevoia de Divergenţi în afara oraşului, un grup restrâns printre care Tris şi Tobias trece dincolo de îngrăditură, unde este preluat de o agenţie secretă numită Biroul de Asistenţă Genetică. Adevăruri tulburătoare legate de societatea în care trăiesc ies la iveală şi vor schimba întru totul lumea cunoscută de populaţia oraşului Chicago.

„Zootropolis” este încă disponibil în 3D, dublat sau subtitrat și alte filme populare ca „Deadpool” sau „Cum să fii singur și fericit” rulează și ele pe marile ecrane.

„Triple 9” este un alt film relativ nou care spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Affleck) decide să ia atitudine.

Deși oferta de săptămâna aceasta nu este cea mai bogată, merită totuși să mergeți la film, nu de alta, dar să nu vă ieșiți din ritm.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.