Ca urmare a afirmaților făcute de președintele Consiliului Județean cu privire la finalizarea șoselei de centură, Partidul Social Democrat Suceava susține că pentru aceasta, în 2018, au fost alocați de la bugetul de stat 75 de milioane de lei.

Din respect pentru suceveni răspundem din nou neadevărurilor lansate în spațiul public de Gheorghe Flutur. Îi reamintim că instituția responsabilă de execuția acestei lucrări este CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și aceasta este cea mai abilitată să oferă informații corecte”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Ioan Stan liderul PSD Suceava

Ioan Stan liderul PSD Suceava

Potrivit sursei citate, social- democrații se văd nevoiți să răspundă din nou neadevărurilor lansate în spațiul public de Gheorghe Flutur.

 

„Dacă dl Gheorghe Flutur ar fi vrut să afle adevărul nu ar fi inventat o discuție imaginară cu un secratar de stat și nu ar fi invocat o informație despre bugetul de stat cât timp acesta încă nu este pe masa Parlamentului, ci s-ar fi adresat instituției mai sus menționate (CNAIR) așa cum am făcut-o și noi.

Astfel când licitația pentru lucrările de execuție se va încheia constructorul desemnat va putea finaliza acest obiectiv dorit atât de mult de suceveni”, se mai arată în comunicatul PSD Suceava.

În comunicat PSD Suceava reamintește liberalilor și faptul că lucrările au început în 2008 și trebuiau finalizate în 2012 de un guvern și un Consiliu Județean PDL, că responsabilii finalizării acestei lucrări (Gheorghe Flutur și guvernul PDL) au modificat proiectul inițial și noul traseu (decis nefiresc printr-o zonă afectată de alunecări) a generat costuri suplimentare astfel că valoarea proiectului a crescut nejustificat cu 62%.

„Am dori să-i sugerăm președintelui PNL Suceava ca în locul îndemnurilor ipocrite la solidaritatea tuturor parlamentarilor suceveni ar fi bine să îi sfătuiască pe colegii lui, parlamentarii liberali din județ să vină mai des acolo unde i-au trimis cetățenii adică în Parlament. Astfel poate ar primi informații mai aproape de adevăr asupra activității guvernului PSD –ALDE”, au mai precizat social- democrații suceveni.

PSD Suceava arată că în luna octombrie a fost demarată procedura de achiziție a lucrărilor de execuție, iar că pentru anul 2018, pentru finalizarea acestei lucrări au fost alocați 75 milioane lei. Totodată aceștia au precizat că nu pot să îi lase pe suceveni pradă  informațiilor false și tendențioase colportate de liderii liberalilor din județ.

Dorim să contribuim la liniștea și pacea sufletească a sucevenilor mai ales în așteptarea Sfintei Sărbători a Crăciunului și nu-i putem lăsa pradă informațiilor false și tendențioase colportate de liderii liberalilor din județ”, se arată în finalul comunicatului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.