PNL face o “achizitie” de proportii : un primar de municipiu, 10 consilieri municipali si 3 consilieri judeteni. Primarul municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, si-a anuntat, vineri, inscrierea in PNL alaturi de ceilalti alesi independenti. Deputatul PNL de Sucaeva care este si vicepresedinte regional al PNL, Ioan Balan, spune ca este un castig pentru ambele parti inscrierea noilor membri in partid.

Laurentiu Leoreanu era independent din luna octombrie 2014, anterior fiind membru PDL, iar de acum a preluat si conducerea organizatiei PNL Roman.
”Ma regasesc in aceste valori de dreapta. In ceea ce ma priveste, altele sunt datele problemei fata de iarna trecuta. Am facut parte dintr-o echipa care a sustinut-o pe doamna Udrea la presedintia Romaniei, am mers pe acest drum pana la capat. Aceste lucruri s-au asezat natural, nu a fost nimic fortat. Eu sper ca doamna Elena Udrea sa isi dovedeasca nevinovatia cat mai repede. Oricum a fost cel mai bun parlamentar pe care l-a avut municipiul Roman in ultimii 25 de ani’, a declarat, intr-o conferinta de presa, Laurentiu Leoreanu, potrivit Agerpres.
”Pentru PNL, venirea domnului Leoreanu este un castig. Dar si pentru municipiul Roman este un castig ca primarul sa aiba o echipa puternica in spate”, a declarat deputatul Ioan Balan, vicepresedinte regional al PNL. Alaturi de Laurentiu Leoreanu au venit in organizatia PNL Roman sustinatorii actualului primar. Alti 3 consilieri judeteni independenti, din zona municipiului Roman, s-au inscris in PNL. Laurentiu Leoreanu este primar la al doilea mandat, ambele castigate alaturi de PDL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.