Un echipaj de jandarmerie a intervenit duminică, 17 ianuarie 2016, în jurul orei 05:00, pentru aplanarea unui scandal dintr-un restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.

Se pare că scandalul a fost provocat de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, unul dintre aceştia având domiciliul în municipiul Suceava, iar ceilalţi în municipiul Rădăuţi.

După ce au băut bine, aceştia au ameninţat şi au lovit cu pumnii şi picioarele trei persoane, două dintre acestea având vârsta de 47 de ani şi una 46 de ani.

Victimele au fost transportate de un echipaj de ambulanţă  la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde au primit îngrijiri medicale.

S-au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, distrugere şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice. Atât dosarul cu actele de sesizare, cât şi cele patru persoane au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.